Tresó Ivett+36 20 256 6110

treso.ivett@gmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Szerda: 08:00 - 20:00

Masszázsaim
Tájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.

2001-ben kerültem kapcsolatba az energiagyógyászattal, ami nagyon megragadott és egy teljesen más szemléletet adott. Elkezdett foglalkoztatni azon gondolat, hogy mozdulat hatására, hogyan tudom a belső energiáimat mozgatni, kiterjeszteni és ezáltal a szervezetem gyógyítására használni azt. Rövid keresgélés után megleltem a megoldást és 2002-ben beiratkoztam egy Tai chi chuan tanfolyamra és ezzel párhuzamosan elkezdtem táncolni is. Mindkettőt imádtam és a mozgás részemmé vált. 2007-ben megismerkedtem egy másik energetikai és spirituális rendszerrel, ami nagyon sokat adott. Tanai által rengeteget tanultam és fejlődtem az évek alatt. Iskoláim során több szakmát is szereztem, többek között gyártásszervezőként végeztem a Budapesti Műszaki Főiskolán 2008-ban. Miután szervezőként elhelyezkedtem nagyon szerettem a munkám, de egyszerűen képtelen voltam napi 8-10-12 órát egy helyben ülni a számítógép előtt. Ekkor rádöbbentem, hogy nem elégít ki, ha ülőmunkát végzek, nekem valami mozgékonyabb,  dinamikusabb munkára van szükségem, miközben emberekkel dolgozom és embereknek segítek.

 

Foglalj időpontot online!

Betöltés...

Mivel munkáim során gyakran tapasztaltam kollégáim körében a gyakori mozgásszerviproblémákat, a merev nyak, hát, elgémberedett kar és láb, illetve visszérproblémák, ami ahosszan tartó ülőmunka gyakori velejárója, ezért újabb ötletem adódott.

Ekkor jött az életembe a masszázs, beiratkoztam egy gyógymasszőr képző OKJ-s iskolába és két évre rá, 2013-ban sikeres gyógymasszőr vizsgát tettem. Ezen fellelkesülve úgy gondoltam, hogy szeretnék a hagyományos gyógymasszázson kívül más masszázs rendszerekkel, más szemléletekkel is megismerkedni, ahol a test energiaáramlását, valamint a meridiánokat is figyelembe veszik, ekkor kerültem kapcsolatba a Tibeti masszázzsal és még ugyanebben az évben elvégeztem és szintén sikeres vizsgát tettem belőle. Ezzel párhuzamosan még egy masszázsfajta feltűnt az életemben, ez volt a Jumeiho masszázs. Lelkes voltam és nagyon érdekeltek, ezen fogások. A sok tanulás és útkeresés után végre úgy éreztem a helyemen vagyok, megtaláltam azutamat és elérkezett az idő az életemben, hogy anya legyek. 2014-ben megszülettet akisfiam, akivel nagy gyakorlatra tettem szert a babamasszázsban. A fiam bölcsődekezdésével ismét a munka világába vethetem magamat. Miután visszatértem a munkába először irodai masszázzsal kezdtem, majd egy masszázsszalonban segítettem be, itt megtanultam egy alakformáló masszázsmenetet, ami az egész testre kiterjed.

És mivel a tanulás számomra örök, 2017-ben egy ismerősöm ajánlása útján kapcsolatbakerültem a Metamorf masszázzsal, ami annyira megtetszett, hogy elvégeztem a Metamorfmasszázs tanfolyamot. Így találtam rá a Zöldsziget masszázs és jógastúdióra. Remélem sok kellemes, ellazult percet viszek mindenki életébe masszázsommal!

Várlak sok szeretettel!

Ivett