Tatár Szilvi+36 20 352 8037

tatar.szilvia@hotmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Csütörtök: 14:00 - 20:00

Masszázsaim
Tájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.

Tatár Szilvia vagyok, három felnőtt gyermekem van.
Sportrehabilitációs trénerként, coachként és masszőrként dolgozom 2015 óta. Ez a három terület összeállt bennem egy egésszé. Sokára találtam meg azt a hivatást, amiben úgy tudok segíteni, hogy én magam is  eltöltődöm.
Középiskolás koromban kezdtem el jógázni, ez a mai napig az életem része. Hiszem és vallom, hogy a mozgás nemcsak a testünkre, hanem a lelkünkre is óriási hatással van. Gerinctréninget, majd sportrehabilitációt tanultam, amelyet sok manuális képzés kísért. Az érintés és a masszázs egy magasabb minőséget jelent a munkámban. 
 
A polinéz masszázst Baksa Annától tanultam, akinek a tanfolyamán nemcsak a technikákat tanultuk meg, hanem a magunkkal való kapcsolatunkban  is elmélyedtünk, hiszen nagyon fontos, hogy csak úgy tudunk jól érinteni, ha tisztában vagyunk a saját határainkkal, az erőnkkel, a bennünk zajló folyamatokkal. Rengeteg bodywork és terápiás folyamat segítette ezt. 
 
Kahi Loa érintésterápia
A Kahi Loa egy speciális masszázsfajta, amely  a hawaii hét őselemmel dolgozik. Ezek a tűz, a víz, a levegő, a föld, a növény, az állat és az ember minősége.

A másfél órás elmélyülés során ezeket az elemeket hívjuk elő, megélhetők azok speciális energiái és  érintései.  Megismerhetjük, hogyan hatnak ránk a különböző érzetek és tudjuk a figyelmünket ezekre összpontosítani. 

A terápiát hawaii ima kezdi és zárja, közöttük pedig speciális zenék segítik a bennünk is lakozó ősi elemeket életre hívni. 
 
Polinéz masszázs:
90 perces meleg olajos alkaros masszázs., amely a  Ma-uri és a Lomi-lomi Nui masszázs házasításából született. Nagyon jól ötvözi a Ma-uri határozottságát és a Lomi-lomi ringató érintését.  Minden azt a célt szolgálja, hogy aki kapja, a lehető legjobban érezze magát. A zeneválasztás, a nyugodt körülmények és maga a masszázs egészen mély relaxációs állapotba tudja hozni  a vendéget.

Célja lehet a magunkkal való viszonyunk feltárása, megismerése, önmagunk elfogadásának segítése a masszőr teljes figyelme és érintése által. Egy nagyon pihentető relaxációs állapotot tudunk elérni a masszázs alatt, de az érzelmi határaink keresése, a figyelem, az érintés minőségének megismerése is előtérbe kerülhet.

Azt javaslom, hogy szánj erre az alkalomra egy kicsit több időt (kb. 2 órát), érkezz pontosan, hogy a ráhangolódás és az utána a tea és a beszélgetés is beleférjen.

 
Szeretettel várlak
Szilvi