Tasnádi Bori+36 30 908 4470

boritasnadi@gmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Szombat: 11:00 - 19:30

Masszázsaim
Tájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.

Sokféle munka van már mögöttem, a leghosszabb a kereskedelemben eltöltött idő, 14 év volt a dm- nél, ahol a vásárló volt a fontos és a segítség nyújtás nagy hangsúlyt kapott.

Jó érzés, ha tudok segíteni. Jó érzés, ha elégedett, mosolygós arcokat látok és így van ez most is. A svéd masszázs tanfolyam elvégzése után, az itt tanultakat kombinálva Reiki energiával, még inkább felerősítette bennem, hogy az energia gyógyítja a testet, lelket egyaránt, és hogy nekem ezzel kell foglalkoznom.

Majd a gyermekeim egyetemi tanulmányait szerettem volna támogatni, ezért a főállás mellett masszírozást vállaltam, mivel ez közel állt hozzám és a segítségnyújtás lebegett előttem: segítek a gyerekeimnek és a hozzám forduló vendégeimnek. Folyamatosan fejlesztettem magam, képzésekre jártam, az itt elsajátítottokat örömmel alkalmazom.

A nagy változást az életemben az SVT hozta. (Spirituális választechnika tanácsadás) Kellő mértékben megerősített, hogy feladjam a 14 éves főállásomat, lezárjam, és csak a masszázst és az SVT-t folytassam tovább. Ennek köszönhetően kiszakadtam a mindennapi mókuskerékből, egy olyan világba, ami számomra a legértékesebb. Az SVT szellemi munka, amely képes számos blokkot oldani, irányt mutatni egy – egy  életpályán. Ezen kívül van még egy nagy kedvencem a Metamorf masszázs, ahol nem kell elmesélned, ha nem akarod a problémáidat, mert az energia úgy is beindítja az öngyógyító folyamatot. Blokkoldó technika. Tudom, hogy fontos feladattal érkeztem. Tudom, hogy mi mind test- szellem- lélek vagyunk.

Gyere, és fedezd fel velem a csodákat!

Várlak szeretettel, válogass kedvedre!

Foglalj időpontot online!

Betöltés...