Tamás Eszter+36 70 628 9549

shara8@freemail.hu

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Szombat: 08:00 - 19:00

MasszázsaimTájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.

“A lelket kell gyógyítani,hogy a sejtek is meggyógyuljanak”

Az érintés a legfontosabb kapcsolat két ember között, ezt én a Lomi-Lomi masszázs kapcsán tapasztaltam meg.Tatabányán élek ,szociális területen szereztem diplomát,ezen a területen dolgozom már 18 éves korom óta,de minden lelkesedésem ellenére nem adta meg azt a kiteljesedést,amire mindig vágytam.

A  Lomi-Lomi- masszázs alkalmazásával, csodás áramlásával lelkem középpontjába kerültem. Rövid időn belül a környezetemben élő emberek is megtapasztalhatták, ennek a masszázsnak jótékony hatását és visszatérő vendégekké váltak.

Célom,hogy minél többen felfedezzék és megismerjék az ősi tanítás gyógyító erejét.Budapesten ezért kezdtem el ,illetve folytatom e testi-lelki megújulást adó módszer alkalmazását.

Aki nyitott és igazi meditatív ellazulásra,felfrissülésre vágyik,az nem fog csalódni!Szeretettel: Eszter / ALOHA

Foglalj időpontot online!

Betöltés...