Tamás Eszter+36 70 628 9549

shara8@freemail.hu

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Szombat: 10:00 - 20:00

MasszázsaimTájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.

Számomra a Lomi-Lomi Masszázs több mint érintés, gyógyítás és gyógyulás mert “

A Lelket kell gyógyítani ahhoz , hogy a sejtek egészségesek legyenek” Ezt leginkább úgy tudom jól megközelíteni,hogy sokáig nem voltam tudatába annak,hogy mindent lehet félelemből vagy szeretetből végezni. A Lomi-Lomi Masszázs ennek felismerésében is segített,ha szeretetből cselekszünk, az maga a gyógyulás!

Eszter

 

Lomi-Lomi Masszázs:Mint aranyló homok,lágyan,melegen megérint,testet-lelket. Elindul egy belső utazás a szív felé és visz,visz…amíg meg nem érkezünk a béke ringató valóságterébe. Itt és Most,túl az idő és tér,vékony szövetfátylán.Megérkezés a középpontunkba, a jelen-Létbe! Fedezd fel ezt a csodát! Csoda, mert új Ember születik:az Élő, a Békés,akinek a szíve nyitott és Önmagát szeretve, elfogadva megérkezik az Érintés MűvészetéhezALOHA