Skarka-Oláh Andi+36 30 209 0952

andi.olah82@gmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Kedd: 09:00 - 19:00

Masszázsaim
Tájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.


SZÉP kártyát elfogadok

szep-kartyak
” Testem a lelkem temploma “
 
Kereskedelmit végeztem, hogy már akkor is az emberekkel foglalkozzak, de mindig is tudtam, hogy nem ez az utam nem ez az igazi hivatásom. Később elvégeztem egy gyógypedagógiai asszisztensi képzést, hogy még többet tudjak adni magamból másoknak. Már gyerekkoromban sejtettem, hogy vannak spirituális képességeim, de ezek csak most felnőttként tudatosult bennem. A kislányom születése után nem tudtam, hogy mihez kezdjek, ha ő már olyan korban lesz hogy újra dolgozhassak. Éreztem, hogy a bennem rejlő képességekkel segítségére lehet sok embernek. Decemberben kaptam egy égi üzenetet, mert sokszor érzem a szellemeket és tudok szellemi síkon beszélni élőkkel. Az üzenetem akkor az volt, hogy kezdjek el masszázst tanulni és ezzel foglalkozni adjam át közben az energiáimat ami nagyon sok van bennem.
Így is tettem, teljesen elvarázsolt a képzés amit akkor kaptam és nagyon sok lelkesedést kaptam tőle.
Folyamatosan képzem magam. Márciusban végzem a lélekmasszázst és a 4 wellness masszázst ami a csokoládé masszázsból, tibeti mézmasszázsból, fej-arcmasszázsból és egy só masszázsból áll.
Jelenleg svédmasszázzsal és talpmasszázzsal lehet hozzám fordulni.
 
Hiszem, hogy a testi betegségeknek a fő oka a lélek nem éri jól magát a testben.
Nálam a masszázs során teljes ellazulással le fogod tudni tenni a mindennapi fáradtságot vagy a lelki terheket, hogy a végén felfrissülve távozz tőlem!
 
Szeretettel várlak masszázsaimra
Betöltés...
 
  • Andinál teljesen el tudtam lazulni, mert mostanság sok lelki fájdalmon mentem keresztül. Andinál maga a teljes felfrissülés volt mind lelkileg és fizikailag. Máskor is jártam már masszázsra de ilyet, mint Andi kezei alatt nem éreztem. Köszönöm Andi.
    Alig várom a következő felfrissülést.
    - Bajsz Katalin
    <cite data-src="/wp-content/uploads/2015/02/masszazs.jpg" loading="lazy" class="lazyload"><noscript><img src=