Révész Éva+36 70 671 6565

reveszeva58@gmail.com

Saját honlap: magnetspace3d.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Péntek: 09:00 - 14:00

Masszázsaim


Tájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.

 

Szeretettel Köszöntelek!

Természetgyógyász, reflexológus vagyok. ETI vizsgával rendelkezem. Több mint 10 éve foglalkozom természetes egészség megőrzéssel, előtte az egészségügyben dolgoztam. Folyamatosan képzem magma, mindig a legjobbaktól tanulok, jelenleg fitoterápiát. Természetgyógyászként nem csak betegségekre figyelek, hanem a kiváltó okok felkutatására és azok kezelésére.  Az egész embert tartom szem előtt, holisztikusan vizsgálom, a megoldásokat is így keresem. A holisztikus szemlélet az embert nem bontja részekre, de még azt a kényelmet sem igényli, hogy egyazon embert ugyanolyannak tartson élete minden szakaszában. ezért teljesen személyre szabott kezeléseket kaphat, amelyek pontosan az Ön gondjait hivatottak megoldani.A probléma megelőzésére, korai felismerésére a testi, lelki egyensúly, harmónia helyreállítására, helyezem a hangsúlyt. Sokkal könnyebb problémát megszüntetni, ha csak az elején járunk!A negatív információk eltávolítása, a pozitív információk bevitele a sejtek egészséges rezgésének helyreállítása, az energiaáramlását gátló blokkok oldása, az önregenerálás folyamatának beindítása pl. masszázs, biorezonancia, mágnesterápia.

Azért dolgozom, hogy Ön jól érezze magát és ez így is maradjon!

Tevékenységeim:

Talpmasszázs, reflexológiávalA talpmasszázs a legrégebbi kezelési módok egyike. Több ezer éves múltra tekint vissza, lényege a testi és lelki egyensúly helyreállítása. A masszírozás serkenti a vér és nyirokkeringést erősíti az immunrendszert, szabályozza a hormontermelést, feszültséget old, és fájdalomcsillapító hatása van, valamint késlelteti a szervezet öregedését.  Az egészséget megtartó életerők tudatos, célirányos serkentése ujjnyomással a reflexterületeken, meghatározott nyomáserősséggel és meghatározott ideig. Ha egy reflexpont érzékeny, esetleg fáj, az arra utalhat, hogy a hozzá tartozó szerv beteg, vagy felborult benne az egyensúly.

Csakra talpmasszázs

“ Ha egy ember lábát fogod a lelke van a kezedbe.”A csakra talpmasszázs során a talpon lévő energiaközpontokat, vagyis a 7 csakrának megfelelő területet, finom érintéssel, masszírozással aktivizáljuk. A lábunk a szervezet reflexes kivetülése révén hű tükre az egész testünknek. A csakrák pontjainak stimulálásával beindítja az energia áramlását, oldja az ebben lévő blokkokat, ezzel egyensúlyba hoz, harmonizál. A csakra-talpmasszázs nélkülözi a kellemetlen mellékhatásokatA kezelések hatásfokát az ásványok, a színek, az illóolajok és a zene erejével is segítjük. A csakrák a belső elválasztású mirigyeken keresztül szervek működésére is erőteljes hatást gyakorolnak. Pl. a torok-csakra a pajzsmirigy, torok, tüdő, állkapocs, nyakszirt és tarkóval van összefüggésben.

Aroma Touch masszázs:A doTERRA illóolajokkal végzett speciális masszázs a háton és a talpon történik. Nagyon hatékony az egészségünk megtartásához, betegségekből való kilábaláshoz, több napig tartó feltöltődéshez. A masszázs könnyed érintésekből, finom simításokból áll, a neve is innen adódik:AromaTouch Technique = Illatos Érintés Technika A világon fellelhető legmagasabb szintű terápiás hatással rendelkező illóolajok. AdoTERRA szó jelentése: ’A Föld ajándéka’. 8 féle speciálisan kiválasztott, megfelelő sorrendben alkalmazott olaj, ettől olyan hatékony és egyedi ez a technika.

Metamorf masszázs:A Metamorf masszázs nem a hagyományos értelmében vett masszázs, hanem gyengéd érintések a kezelt személy lábán, kezén és fején. Ezek a könnyed érintések segítenek felszabadítani és átalakítani a bennünk lévőblokkokat, hogy a a szervezet harmóniába kerüljön. Segíti az „átváltozást”, metamorfózist élünk meg, oldja a bennünk lévő zavaró emlékeket.

Állapotfelmérés Magnetspace3D elemző készülékkel:A biorezonanciás módszer segítségével még a probléma kialakulása előtt képet kapunk a szervezet egészségi állapotáról, és ha szükséges kezelni is tudjuk, vagy megfelelő szakellátás segítségét kérjük. A vizsgálat gyors és fájdalom mentes. Preventív elemzés! Emésztő,- hormon,-keringési rendszer állapotának felmérése. Baktériumok, vírusos fertőzések kiszürése. Táplálkozási hiányok pl.vitaminok, ásványi anyagok, enzimek felmérése. Rejtett panaszok, gyulladások hátterének felkutatása A biorezonancia vizsgálat egy alternatív módszer – a hagyományos orvosláson túl -, ami nem helyettesíti az orvosi diagnózist és nem váltja ki a hagyományos gyógyszeres  terápiát!