Rácz Szilvia+36 20 823 6688

aramlasbuda@gmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Masszázsaim
Tájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.

Mikor életem első Yumeiho- (Japán meridián) masszázsát kaptam beleszerettem a technikájába, a filozófiájába és abba a lehetőségbe, hogy másoknak ezzel segíteni tudok azáltal, hogy az életük könnyebb, harmonikusabb legyen, hogy fájdalmuk csökkenjen. Amióta elvégeztem a tanfolyamot azóta szeretem, használom és képzem magam, új technikákat, új masszázsokat tanulok. A  masszázs, a hozzá adott energia, ráhangolódás, odafigyelés a másikra, csodákra képes. Minden ember egy lélek, aki boldogságra, harmóniára vágyik. Mindenki más élményekkel, fájdalmakkal keres meg, ezért a masszázst mindig személyre szabom. Minden vendégemnek egy kicsit mást adok, attól függően, hogy akkor éppen mire van szüksége.

Bővítve a tudásom alternatív mozgás- és masszázsterapeuta képzést végzetem, ahol többek között jógát, keleti mozgásformákat és Tahi masszázst, majd később reflexológiát tanultam. Mellette Pránanadi tanfolyamokon vettem részt.

Másik csoda, gyerekem születése után a Lélekringatás, egy lágy, ringatós, rezegtetős masszázs,  mi lelki oldalról közelíti meg a problémát. Egy utazás önmagunkba, egy kicsit mélyebb szintre, hogy ott oldódni tudjanak az érzelmi blokkok. Teljes testes masszázs, nyugalmat, békét ad, felismerésekhez vezet. Fizikális és mentális problémák esetén egy gyógyír.

A jóga régóta kíséri az életemet, ha valami problémám volt, fájt a hátam, derekam, a jógához nyúltam. Mint oktató tudom, hogy a jóga nem csak az ászanák végzését jelenti, ennél sokkal  többet. Egy spirituális út, egy folyamat, amivel az érzelmi blokkokat tudjuk oldani, általa önismeretre teszünk szert, segít az önmegvalósítás folyamatában, a tudatosság kialakításában, erősítésében. Egységbe hoz fizikai, mentális, lelki síkon.

Sok szeretettel:

Szilvi

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC