Plette Dóri+36 20 263 6218

doorikinez@gmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Kedd: 08:00 - 20:00

MasszázsaimTájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.

Szeretettel köszöntök Mindenkit!

A legjobb módszer, hogy elérjük az általunk vágyott jövőt, ha megteremtjük azt – és olyan mértékben tudunk jobb életet teremteni, amilyen mértékben elhisszük, hogy erre képesek vagyunk.” Gordon Stokes

Az Itt és Most, a jelenben hozott választásink, döntéseink alapozzák meg a jövőnket. Hiszen a sorsunkat a választás pillanatában alakítjuk. A múltban megélt tapasztalataink, legyen az öröm, bánat vagy valamilyen trauma nagyban befolyásolják a jelenünket, jelenben hozott döntéseinket.

Érzelmi stresszoldással foglalkozom, a stresszoldás során azt a negatív érzelmi stresszt kezeljük, ami megakadályoz bennünket abban, hogy a jelenbéli problémáinkat megoldjuk. A kezelés folyamán felismerjük, tudatosul bennünk, hogy miért is történtek idáig úgy a dolgok, ahogy, a „megszokott” módon, annak ellenére, hogy már nem is úgy akarjuk. Feltárjuk a probléma, az „ügy” mögött álló lelki okokat és lehetőséget kapunk, egy új, a mostani életünknek jobban megfelelő választás meghozatalára.

2009- ben találkoztam először a kineziológia One Brain ágával, mely érzelmi stresszoldással foglalkozik, gyengéd, ám mégis hatékony személyiségfejlesztő módszer. A lényege Test Lélek Tudat hármas egység összekapcsolása, harmonizálása, a két agyfélteke kiegyensúlyozása és integrálása, erre utal a neve is, egységes agy. Már a tanfolyamok alatt nagyon sok értékes meglátást, felismerést adott az életemmel kapcsolatban. A kezelések, oldások során felismertem sok téves viselkedésmintát, korlátozó  hitrendszereket, amelyek befolyással voltak az addigi életemre, így ezek felismerésével képessé váltam változtatni ezeken, ezáltal sikerült túljutnom a nehézségeken és rövid idő alatt megtapasztalhattam azéletemben bekövetkező pozitív változásokat. Nagyon hálás vagyok amiért megismerhettem ezt a csodálatos módszert.

Úgy hiszem, hogy az önismeret, önfejlesztés egy élethosszig tartó út. Önmagunk jobb megismerése által megérthetjük a minket körülvevő világot, környezetünket, problémáinkat, Senkit sem tudunk  megváltoztatni, csak magunkat, illetve a hozzáállásunkat, hogy jobban el tudjuk fogadni a  körülményeinket, embertársainkat, életünk eseményeit. Az élet kihívásaira a saját válaszunkat csakis önmagunkban találhatjuk meg. Önismeret hozzásegít, hogy felelősséget tudjuk vállalni a döntéseinkért.

Szeretnék ezzel a módszerrel segítségére lenni a hozzám forduló embertársaimnak, hogy minél jobban megismerjék önmagukat, közelebb kerüljenek valódi önmagukhoz, a lelkükhöz, ezáltal szabadabbá, elégedetté váljanak és, hogy mindig tudják azt, hogy van választásuk és ezáltal létrehozhassanak egy új jövőt, valamint, hogy ne felejtsék el, hogy a problémáik megoldásának a kulcsa a saját kezükben van.

Stresszoldással, kineziológia eszközeivel hatékonyan segítségedre lehetek pl:

Ha úgy érzed elakadtál az Életedben és nem tudod hogyan tovább

Ha szeretnél egységben lenni önmagaddal, harmóniát kialakítani szűkebb,tágabb környezeteddel

Szeretnéd visszanyerni önbecsülésed, megerősíteni az önbizalmadat

Különböző önértékelési zavaroknál

Családi, párkapcsolati problémák esetén

Különböző közlekedési gondoknál (autó, busz, metró, repülő stb)

Szorongásos esetekben, alvászavaroknál

Különböző tanulási nehézségeknél

Stressz és félelmek oldásában

A céljaink elérését akadályozó belső gátak felszámolásában

 

Ha készen állsz, hogy kezedbe vedd az életed irányítását és érzel élég bátorságot a változáshoz, akkor akineziológia, érzelmi stresszoldás hatékonyan tud segíteni ebben.

Szeretettel várlak