Papp Anikó+36 30 75 33 118

anikorendelese@gmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Csütörtök: 10:00 - 21:00
Szombat: 10:00 - 21:00

Masszázsaim
Tájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.

Papp Anikónak hívnak 2015 óta foglalkozom a masszázzsal. 

Hagyományos Thai masszázst először Thaiföldön próbáltam ki,ami egy igen fájdalmas masszázsnak  bizonyult. Fél évet töltöttem Thaiföldön,ahol Vipasszana meditációs tanfolyamot végeztem Wat Ram Poeng,Chiang Mai városában. Itt ismerkedtem a Thai kultúrával, a főzéssel, a buddhizmussal és a vidéken élő thaiföldiek életével. (Bővebben a thaiföldi élményeimről tudsz olvasni a Golden Touch Massage Therapyoldalamon.) Angliában dolgoztam masszőrként egy tradicionális Thai modern stílusú szalonban,aholtanultam a forró olajos masszázs technikát. Nagy örömömre szolgált ez a masszázs fajta,mert amellett,hogy kevésbé fájdalmas,mint a hagyományos Thai masszázs, hatékony a fájdalmak, görcsök és a gócok kezelésében és emellett végtelenül lazító hatása van szinte a teljes kezelés időtartalma alatt.

Thai masszázs választásánál segít:

A 60 perces masszázsban a hát és a lábak kapják a fő fókuszt az idő tartalom végett. A 90 perces masszázsban a hát, karok, lábak elülső és hátsó részei, lábfejek, kézfejek, mellkas és az arc is főszerepben van.A 120 perces masszázs során hagyományos Thai Yoga nyújtásokra is sor kerül,így megadva a teljesThai kultúra kedvelőinek a komplett érzetet.

Mély kötőszöveti és Thai masszázs: egy lazító és erővel feltöltő masszázs, mely a Thai kultúrával és érzésvilággal kapcsol össze Téged. A hagyományos Thai masszázs vagy a modern olajos masszázs választható igénynek megfelelően. Mind a két masszázs erős,hatékony fájdalmak és fáradtság kezelésére, de az érintés lágy, mely megadja a teljes relaxáló élményt a masszázs során. Thaiföldre emlékeztető élmény garantált.

Hawaii Lomi nui masszázs: egy igazi egzotikus frissítő masszázs, mely feltölti az emberi szervezetet energiával és jókedvvel. Kiváló masszázs télre, hogy egy nyaralás élményére emlékeztetően térj haza.

Betöltés...