Omura Anett+36 30 480 7743

mazsola28@yahoo.comTájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.

Bejelentkezni telefonon vagy email-ben lehet.

Egy ember, egy Lélek a nagy közösből. Rékától kaptam egy nagyszerű lehetőséget önmagam és mások segítésére, a közös úton. Eddigi utam során sok lehetőséget kaptam a tanulásra, fejlődésre, tapasztalásra. Számomra idegen kultúrákkal, emberekkel ismerkedtem utazásaim során Európában, Amerikában és a Közel-Keleten. Munkahelyemből adódóan 7 évet tölthettem Afganisztánban egy katonai bázison. Közel 40000 ember 54 különböző országból, kultúrával, a maga szépségével, gyötrelmeivel, félelmeivel amivel szembesülnöm kellett és alkalmazkodnom hozzá a lehető leggyorsabban. Ebben a veszélyes, sokak által pokolnak nevezett környezetben fejlődhettem a legtöbbet és legszebb emlékeim is ide kötnek. 2010-ben hazajöttem pihenni, regenerálódni ekkor végeztem agykontroll tanfolyamot, masszázs tanfolyamot és kaptam Reiki beavatást. Elhelyezkedtem egy holland házaspár által üzemeltetett Fitness klubba mint recepciós, tréner majd később mindenes. Ekkor a Joga került előtérbe az életemben. Tanulságos és szép emlékekkel gazdagodva 2011-ben visszatértem Afganisztánba ahol sokkal intenzívebb helyzetekkel szembesültem mint első alkalommal. Értékes emberi kapcsolatokkal, új ismeretekkel gazdagodva 2013 nyarán hazajöttem.

Eljött az ideje hogy itthon kamatoztassam tudásom, ismereteim, megtaláljam helyem a világban. Barátnőmmel megnyitottuk Kaposváron az Anno Masszázs és Mozgásműhelyt ahol családias légkörben kiscsoportos órákon népszerűsítettük a mozgás, nyújtás fontosságát a masszázs kezelések mellett. Éreztem a tudatos belső munka és a bennünk, körülöttünk mozgó energiák jelentőségét a fejlődéshez,  így bukkant fel életemben a Spirituális Választerápia – SVT, és a Metamorf Masszázs kezelés.

Ehhez csatlakozott egy tradicionális Hatha Joga oktatói tanfolyam és Blázsovics Sándor spirituális mester Lélekerő alkalmazó képzése ahol tapasztalom, tanulom a finomenergiák érzékelését, valamint az energetizálást. Az SVT képzés a tanfolyam elvégzése után is folyamatos, nagyszerű tanárom Dr Németh Renáta által mellyel folyamatosan bővíthetem a már meglévő tudást amit sikerrel alkalmazok a gyakorlatban is.

Mihez kapunk segitséget az SVT álltal?Mi az SVT?

Az SVT egy hatékony, fájdalommentes energetikai tisztító, gyógyító módszer. Egy inga és egy speciális ingatábla-gyűjtemény segítségével dolgozik, felkutatja majd átalakítja az életet blokkoló, korlátozó félelmeket, hiteket, romboló programokat. A tisztítás során a tudat alatti elmével dolgozik mert ez elménknek az a része mely folyamatosan elraktározza életünk minden eseményét, tapasztalatát a hozzá kapcsolt gondolatokkal, ítéletekkel és érzelmekkel együtt akár pozitívak akár negatívak. Ezekkel kapcsolatban semleges, sohasem bírálja felül, bármikor képes visszaidézni. Minden itt tárolt tapasztalat, ítélet, hiedelem, szokás programként értendő. Mindezeken kívül itt raktározódik el minden előző életből eltárolt program is melyet a jelen életben szeretnénk átalakítani. Ezek közül a programok közül sok lehet hamis vagy irracionális tartalmú, és nagyban befolyásolhatja felnőttkori életünket annak bármely területét. A tapasztalatok azt mutatják ha a tudatos és a tudatalatti elme programjai ellentmondanak egymásnak, akkor nagy eséllyel a tudatalatti elme győz. Ilyenkor van az hogy nem értjük hogy miért nem sikerül valami amit szilárdan elhatároztunk, valami amin annyit dolgoztunk. Nagy a valószínűsége, hogy az életünk során átélt kapcsolati konfliktusok, anyagi és életvezetési nehézségek, betegségek stb. lehetnek az életünket korlátozó, blokkoló tudatalatti programjaink megnyilvánulásai. Ha folyamatosan kudarcot tapasztalunk valamelyik életterületünkön, érdemes feltenni a kérdést, nincs-e a tudatalatti elmében olyan hiedelem, ami akadályozza az általunk vágyott eredményt.

Az SVT ehhez adhat nekünk segítséget, módszerével gyorsan és pontosan feltárhatjuk, tisztíthatjuk és átalakíthatjuk ezeket a programokat. A tisztítás másfél-két órát vesz igénybe. Személyes jelenlét nem szükséges. A tisztítás tartalmaz egy komplett a jelenlegi életet blokkoló energia tisztítást, és kérdés, kérés esetén adott életterületek tisztítását. A tisztítás hatására javul az életminőség, kevesebb lesz a stressz, szorongás, több a az öröm, bizalom, belső béke. Nagyobb mértékben vállalunk felelősséget önmagunkért, szűkebb-tágabb környezetünkért, életünkért.