Németh Valentina+36 70 623 7792

valentinanemeth092@gmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Csütörtök: 09:00 - 20:00

Masszázsaim
Tájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.

Segítőnek születni kell, vagy azzá válni a megtapasztalásaid által? Azt hiszem kicsit mindkettő igaz. Egy alapérzés, az elejétől fogva elkísér, ami terelget az útra és folyton duruzsol. Ám az egyes életszakaszok van, hogy hangosabban ricsajoznak, s elnyomják a belső hangot. Aztán, ha már begyűjtöttük a kellő számú pofont az Élet nyitott tenyere által, általában akkor kezdünk el jó esetben foglalkozni, azzal a valakivel, aki kétségbeesve néz vissza ránk a tükörből, akkor indul el az igazi utazás, az önismeret mezsgyéjén, oda legbelülre, ahol a lélek lakozik. Van, aki megelégszik azzal, hogy megtalálja a saját belső békéjét, egyensúlyát, harmóniáját és köszöni szépen jól van, hiszen ez sem egy egyszerű feladat és van, hogy egy élethossz is kevésnek bizonyul. Idáig is becsülendő dolog eljutni! De vannak, akinek ez nem elég és mindezt kiterjeszteni vágyják, hogy minél több ember legyen képes egy boldogabb életet élni. Ők azok, akik meg akarják mutatni, hogy lehet ez másképp, lehet jobb. Igen, én is őket képviselem. 

Tudtam a kezdetektől, de letértem az útról, aztán kíméletlenül szembeállítottak önmagammal,  megszenvedtem az önismeret rögeit, volt, hogy térdre estem, volt, hogy vérzett, könnyek áztattak. De minden perce megérte! 

Azóta annak kívánom szentelni az életem, hogy minél több embert segítsek rá az önszeretet, önismeret, önelfogadás útjára, ami bár garantáltan nem fájdalommentes, de túlélhető, ami pedig a kaput átlépve vár, azért MEGÉRI! 

Egy olyan vonalat képviselek, ahol a TEST-LÉLEK-SZELLEM hármasa egyszerre gyógyulhat. Bert Hellinger féle, integrál szemléletű családállító vagyok, csoportos és egyéni foglalkozások keretében. A módszer nem kevesebb, mint az életemet mentette meg egy súlyos betegségből. Már az első alkalommal éreztem, hogy nekem ez kell, akarom, hol lehet ezt megtanulni. Amikor pedig minden feltétel összeállt, a legjobb képzés is az utamba sodródott. A módszer az embert nem egyénként, hanem rendszerben, a saját családrendszerében vizsgálja. Elakadásaink, blokkjaink egészen hét generációra vezethetők vissza, hozhatunk betegségeket, sorsazonosságokat, vagy csak egyszerűen azt érezzük, hogy hiába vágyjuk a jobb életet, mindenhonnan visszapattanunk, vagy bárhogy próbálkozunk, mindig elveszik tőlünk. Párkapcsolati téren kísérteties a hasonlóság szüleink, nagyszüleinkkel, vagy állandóan ugyanaz a minta ismétlődik: nem vállalnak fel, megcsalnak, bántalmaznak és nem értjük miért. A családot, mint rendszert vizsgálja, amit a REND tart egyben és jelöli ki mindenkinek a saját helyét. Ha felborul a rend, felcserélődnek a szerepek, akkor senki nincs jól.

A módszer ezeket a „rendetlenségeket” rendezi, oldja, hozzásegít, hogy mindenki a saját helyén álljon, a saját életét élje. Egy más nézőpontot kínál, ahol el tudjuk fogadni az életünket, szüleinket, önmagunkat, ahol lehetőségünk van egy boldogabb, kiteljesedettebb életre. Órákig tudnék róla regélni, de ki kellett ragadni a lényegét. Személyesen szívesen kifejtem, ha érdekel

Masszázsaimat is igyekeztem úgy kiválasztani, hogy kézen fogva járjanak egymás hatását segítve: Mikor Rékánál megtanultam a METAMORF MASSZÁZS-t, az elméletnél jegyzetelnem sem kellett, hiszen annyira rímelt a családállítás alaptéziseivel. Ugyanúgy blokkokat, traumákat old, bár itt nem célzottan, hanem a lélekre bízza az öngyógyítás folyamatát. Egy csodálatos óra önmagaddal, ahol pontosan annyi fog történni, amennyit a lélek adott pillanatban elbír. A végén pedig egy nyugodtabb, megkönnyebbültebb, oldottabb és boldogabb ÉN fog felkelni.

A HOLISTIC PULSING egy egész testes finom ringatásokkal teli stresszoldó masszázs, ami szintén a testen keresztül a lélek blokkjait célozza meg. Erőteljes oldódások mehetnek végbe egy-egy kezelés alkalmával. Tökéletesen ellazít, biztonságot ad, feltölt, békét ad, harmonizál, pihentet. Teljesen kiszakít a napi rutinból, zajból, rohanásból. Egy óra, ami CSAK RÓLAD szól.

A SHIATZU egy szintén egész testre kiterjedő meridián masszázs, pont és tenyérnyomásokkal. A testben feltorlódott energiablokkokat normalizálja és tereli normális áramlásba. Tökéletesen ellazít, revitalizál, kikapcsol másfél órában.

Ha pedig úgy érzed csak úgy simán ellazulnál, vagy fáj ez-az, egy jó svéd masszázsban kezeim közt,erre is van lehetőséged!

Nagyon sok szeretettel várlak!

 

Betöltés...