Markovics Dorina+36 30 500 5732

dorinamasszor@gmail.com

Az online időpontfoglalóhoz kérjük, hogy görgess lentebb!

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Szerda: 08:00 - 20:00
Péntek: 08:00 - 20:00

Masszázsaim
Tájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.


SZÉP kártyát elfogadok

szep-kartyak

Szeretettel üdvözlök Mindenkit.

Már kiskoromtól kezdve az életem része volt a masszázs és egyéb holisztikus terápiák. Élsportolóként sokat találkoztam különböző gyógymódokkal, így páciensként is szerepeltem az általam használt gyógymódokban. 16 évesen elhatároztam, hogy fizioterapeuta leszek. Az élet úgy hozta, hogy mielőtt elkezdem elsajátítani ezeket a terápiákat, gyógymasszőrnek tanultam. Úgy gondoltam, hogy úgy tudok segíteni másoknak mind testileg mind, lelkileg gyógyulni, hogy a fizikai es egyéb terápiák mellett az érintés gyógymódját is elsajátítom. Szüleim csak bíztattak ebben, illetve akkori fizioterapeutám ( akit muszáj megemlítenem,mert sajnos nincs már köztünk,”Magdi Néni”) Gyógymasszőri tanulmányaim alatt és után az Országos Fizioterápiás Intézetben voltam gyógymasszőr, ahol remek gyakorlat tanárom tanított meg arra, hogy a masszázs nem csak egy fizikai munka, hanem annál sokkal több. Felébresztette bennem, mi mindenre képes a masszázs. Gyerekosztályon masszíroztam, ahol a gyerekek csak inspiráltak, motiváltak, hogy különböző masszázsokat és alternatív gyógymódokat tanuljak. Így elvégeztem sok más masszázs fajtát (például: nyirokmasszázs, reflexológiás talpmasszázs). Szerettem volna segíteni már a várandósoknak és babáknak is, akik még nem vehetnek részt minden kezelésen, így Kismama masszázst is elsajátítottam, illetve szülőket és érdeklődőket tanítok babamasszázsra. Metamorf masszázzsal is egy másik oldalról tudok segíteni vendégeimnek az életben. Sok esettel találkoztam és sokat tanultam belőlük.

Ezekből a tapasztalatokból próbálok tanulni, és a későbbi életem során ezekből táplálkozni. Folyamatosan tanulok új masszázsokat, tapasztalok eseteket és ettől tesz boldoggá a maszírozás. Egyetemi tanulmányaim mellett maszírozok és próbálok a vendégeimnek kikapcsolódást, nyugalmat biztosítani, feloldani blokkjaikat és felszabadítani bennük a mindennapi stresszt, egészségi problémát. Kezeléseim során alkalmazom az egyetemen tanult terápiákat is kiegészítésként. Miután egyetemen elvégeztem a fizioterapeuta szakot, szeretnék ebben a munkakörben dolgozni a masszázzsal együtt. Mikor masszírozok, az energiáimmal segítek neked.

Engem boldoggá tesz, ha segíthetek az embereknek gyógyulásukban illetve annak megelőzésében a mindennapjaikban.

Várlak szeretettel, ha szükséged van egy kis pihenésre, relaxációra, illetve ha problémáidat el szeretnéd engedni.

Ha bármi kérdésed van, keress fel bátran.

Dorina

 

Visszajelzések a korábbi vendégeimtől: 

Kedves Zöldsziget Stúdió!

Az önök által nyújtott szolgáltatással nagyon megvoltam elégedve. Dorina mindenre kiterjedően tájékoztatott a masszázs menetéről illetve minden felmerülő kérdésemre szakszerű és kielégitő  választ adott. Ebből a tapasztalatból kiindulva máris új időpontot foglaltam nála magamnak és a férjemnek is! Sokrétű masszázs tudásával máris további masszázs formákra is felhívta a figyelmemet és a kedvemet! Köszönöm ezt a tapasztalatot!” Üdvözlettel:Ibolya

“Sziasztok! Röviden: Dorina egyszerűen szuper! “Üdv,Eszter

“Dorina mindig szuper! Jól kimasszírozta a csomóimat, de mégis kellemes volt a masszázs, és nem fájdalmas. 🙂

 

Foglalj időpontot online:

 

Betöltés...

Welcome,

I’m 23 years old and I’ve been into massaging for years. I’ve obtained my massage studies and experiences from “Országos Fizioterápiás Intézet”.

I wanted to be a phisiotherapist and masseur since childhood, to this day I’m learning massage and I’m studying to be a phisiotherapist in the Semmelweis University.

I think prevention and rehabilitation is a really important factor, and I always wanted to help people to recover both phisically and mentally.

I’ve been working in the children’s ward where I’ve got more motivated to achieve my plans and helping out in curing them filled me with happiness. To this day every threatment gets me happier.

I can help you with the following massage styles:

– Aromaterapy massage

– Wellness massage : Chocolate massage, Honey oil massage, Kleopátra ( joghurt ) massage

– Swedish massage

– Relax massage

– Reflexology foot massage

– Lava Stone massage

– Therapeuthic massage

– Thai massage

– Cellulite (firming) massage

Beside those I’ve learned several other massage types like thai/wellness massage.

I’m happy to see you if you want some relaxation, stress relief, I can help you