Lénárt Ági+36 20 521 6293

hello@lenartagi.hu

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Szerda: 14:00 - 20:00
Szombat: 08:00 - 14:00

Masszázsaim


Tájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.


SZÉP kártyát elfogadok

szep-kartyak

Dolgoztam optikai területen, foglalkoztam kontaktlencsékkel, szemüvegekkel. Belekóstoltam a reklámzászlók és a marketing világába is. De így utólag visszatekintve, ahol igazán otthon éreztem magam, és kiteljesedtem alkalmazottként, az a HR terület nyújtotta több mint 10 év volt. Az interjúk, álláslehetőségek, munkaügyi segítségnyújtás. Jó érzés volt megismerni a különböző személyiségű embereket, megtudni, mit szeretnének ők, és hogyan tudjuk összhangba hozni ezt a betöltésre váró pozíciókkal. Ebben az időben tűnt fel, mennyire tájékozatlanok a fiatalok és az idősebbek is a munka világában. Nem ismerik a jogaikat, lehetőségeiket. Sokszor rácsodálkoztak egy-egy információra, amit megosztottam velük.

Ehhez a területhez kapcsolódóan fogalmazódott meg bennem, hogy szeretnék többet tenni, segíteni a problémák felismerésében, megoldásában. Érdekelt, milyen lehet a grafológia, mit tudhatok meg az íráson keresztül, amiről nem beszél a tulajdonosa. Nem feltétlen azért, mert nem akar beszélni, hanem mert nem is tudatosul benne, hogy mi lehet a problémája. A grafológia segít jobban megismerni a bennünk rejlő lehetőségeket, még azokat is, amiket mi sem tudunk, hogy bennünk van. Szavak nélkül tárul fel a személyiségünk. Nagyon sokat segíthet saját magunk megismerésében. A grafológia ugyan feltárja a problémákat, képességeket, tulajdonságokat, de úgy éreztem, több segítséget szeretnék adni a hozzám fordulóknak, akik megtisztelnek a bizalmukkal. Ezért kezdtem el a MET terápiát (Muscle Effect Therapy) tanulni. Szintén szavak nélkül, de itt az érintés erejével segít a traumák feldolgozásában. Valahogy a szavak nélküli terápiák „megtaláltak”, és elmélyedtem bennük. Így találtam rá a metamorf masszázsra is.

Lányaim sportsérülése kapcsán kezdtem el foglalkozni a test kezelésével. Megtanultam használni a kineziotape-et, és később gyógymasszőr lettem. Folyamatosan újabb izgalmas kezeléseket tanultam, ahogy megtapasztaltam, hogy minden mindennel összefügg. FDM technika, Flossing, köpöly, hegkezelés … rengeteg lehetőség van a problémák kezelésére, ki mit tud elviselni, hogyan szeretne haladni a gyógyulás felé. Nem kell fájdalommal élni.

Mivel az érintés lételeme az embernek, így azt gondolom, hogy a kismamákkal való foglalkozás nagyon fontos, hogy ő is úgy tudjon a babájához fordulni egyből születése után, hogy megkönnyítse a kötődés kialakulását, az alkalmazkodást a külvilághoz. Különleges az a 9 hónap, amíg felkészül a baba és anyukája a kinti életre, az új kihívásokra. Ebben tudunk segíteni, megkönnyíteni az adaptációt mind az anyukának, mind a babának. Várandósság alatt a masszázs és a jól felhelyezett kineziotape tehermentesíti a kismamát. A babamasszázs, és 1 éves kor után a gyermekmasszázs olyan lehetőséget teremt a szülőknek – apának is – ami a szeretetteljes kötődés kialakításában egyedülálló. 4 alkalom alatt elsajátítható az a masszázsfogás sorozat, amivel a szülők akár minden nap támogathatják gyermeküket.

A Bach virágokkal való kapcsolatom a cicám betegségének köszönhetem. Szerencsére ő is meggyógyult, és mi is gyakran használjuk a családban a virágok jótékony erejét. Konzultációim során megtaláljuk az adott lelkiállapotnak megfelelő szereket, amik támogatják a lelki változásokat, és feltűnés nélkül, csendben teszik a dolgukat.

Van, amikor szükség van a szavak erejére, van, amikor az érintés erejére, vagy az írás rejtett titkaira.Bármelyiket választod, igyekszem a segítségedre lenni.

Foglalj időpontot online!

Betöltés...