Lányi Petra+36 30 536 2306

petra.lanyi@gmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Péntek: 08:00 - 19:00
Szombat: 08:00 - 14:00

Masszázsaim


Tájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.

Mindig is az egészségügy érdekelt, a gyógyítás. Ezt rendkívül jól segített megalapozni számos dolog, már mindjárt a kezdetektől. Nemsokkal születésem után egy olyan betegséget szereztem, amit nem ismertek az orvosok: nem tudtam emészteni semmilyen zsiradékot.  Az életem első három évét emiatt kórházakban töltöttem, fájdalmak között. Bár akkor még nem így tekintettem rá, de sokat köszönhetek ennek az állapotnak, hiszen rengeteg egészségtudatosságot és hihetetlen önfegyelmet tanított.

A gyermekkorom ezután sok szempontból érdekesen alakult, mert gyakorlatilag egy megszeghetetlen diéta tartásával nőtem fel. Tinédzser koromban aztán, amikorra helyes életmódommal tökéletes immunrendszerre tettem szert, korábbi szemléletem elmúlt, és elfordultam mindentől, amit addig felépítettem. Mindig sokat próbáltam tanulni és meríteni a világból, ami valószínűleg kedvezőtlenül társult lelki érzékenységemmel, és fél évnyi depresszió lett a vége. Ebből egy rosszindulatú daganatos megbetegedés rángatott ki 17 évesen. Ez az időszak, a kemoterápia és az utána következő regeneráció, életem legnagyobb tanulása volt ez idáig. Visszatértem mindenhez, amivel korábban foglalkoztam és érdekelt, megtaláltamÖnmagam. Átértékeltem mindent, más lett a hozzáállásom a dolgokhoz, amiket korábban problémáknak neveztem. Megtanultam a legegyszerűbb dolgokat is értékelni. Számomra a mai napig elmondhatatlan boldogságot jelent érezni a napsütést, az esőt, vagy a szellőt a bőrömön. Érezni, hogy élek. Egy olyan motivációt kaptam az egészből, ami kiolthatatlan energiával visz előre azóta is. Az életünk örök tanulás, és számomra mindig a fejlődés lesz a cél, kellő alázattal és őszinteséggel önmagam és a világ felé.Csodálatos ajándék számomra, mennyire máshogy látom azóta az egész világot, mennyire az enyém minden, és mégis semmi sem. Milyen könnyen elveszíthet az ember mindent, és mennyire fontos, hogy mindig maradjon valami belül. Az élet szalad és menni kell vele, de időnként érdemes megállni, és körülnézni, merthamarabb elveszik a pillanat, minthogy eszünkbe jutna átélni. Élvezni az utat, mert az van olyan fontos, mint a hely, ahová végül megérkezünk. Ezek a történések fordítottak a természetgyógyászathoz, természetes gyógymódokhoz.

Szakmai utam két éves Gyógymasszőr OKJ-val kezdtem, ami komoly szintű elméleti és gyakorlati tudást adott. Azóta pedig számos masszázstechnikával és egyéb kezelésekkel igyekszem bővíteni tudásom, melyeket mind nagyon szeretek végezni. Kezeléseim során mindig nagy igényességgel és odafigyeléssel vagyok a vendégem felé, legyen szó akár svédmasszázsról, lávaköves masszázsról, Lomi lomiról, Access Barsról, aroma masszázsról, vagy más masszázs és kezelés fajtákról. A kezelés alatt igyekszem ráhangolódni a páciens energiáira, és személyre szabottan kezelni, így masszázstechnikáimat problémától függően magabiztosan kombinálom akár Köpöllyel, Access Barsszal, Reikivel, Aromaterápiával, TENS géppel kiegészítő kezelésként egy-egy masszázs során. Ezeket minden esetben előre megbeszélem vendégemmel, hiszen az ő elégedettsége a legfontosabb számomra.

Nemrégiben a Buddhista Főiskola hallgatója lettem, amellyel világnézetem kiszélesítése a célom. A természetgyógyásszá válás is célom, ennek elérésében jelenleg is tevékenykedem.

Imádok masszírozni. Számomra ez nem munka, hanem egy csodás kikapcsolódás, aminek keretein belül még segítek is másoknak. Első gondolatra azt hinné az ember, csak megnyomkodják a hátát, pedig a kezelés nagyon sok szinten zajlik. Jó érzés látni, hogy vendégeim mind mást visznek haza magukkal a kezelésből.

Olyan időket élünk, amikor gyakran elfelejtődik a saját magunkkal való törődés. Testi szinten ez rohanásban, stresszelésben nyilvánul meg, lelki és szellemi szinten pedig túl sok ingert kapunk, nincs idő önmagunkra is figyelni, ezért időnként muszáj picit lecsendesedni. Ebben igyekszem segíteni annak, aki eljön hozzám.

Várom szeretettel vendégeimet egy barátságos, megnyugtató környezetben, ahol egy órára megszűnik a rohanás, a cikázó gondolatok, a kezelés után pedig szinte új emberként lehet visszatérni a teendők közé.

Foglalj időpontot online!

Betöltés...