Kurucz Kata+36 20 452 6832

masszazs@kuruczkata.hu

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Szombat: 08:00 - 20:00

Masszázsaim


Tájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.

Ki vagyok én?

Masszőrré válásom útja rendhagyó. Ugyanis én egyáltalán nem akartam masszőr lenni. Akkor mi indított el mégis ezen az úton? Szerettem volna végre jóban lenni azzal, akit sehogyan nem tudok figyelmen kívül hagyni: önmagammal. És akkor szembe jött ez a hirdetés, ami a polinéz masszázstechnika mellett mély önismereti munkát is ígért. Aztán az első nap, első érintésénél bizonyossá vált bennem, hogy ez az út az enyém. Köszönet Baksa Annának, aki azóta is folyamatos támogatást és továbbképzést nyújt. Három gyermekemmel és férjemmel Pesthidegkúton élünk. A masszázs mellett egy coach képzés oktatásszervezőjeként dolgozom.

Mi a polinéz masszázs?

A polinéz masszázs meleg olajjal történik, a teljes testet érinti a lábujjaktól a fejtetőig. Másfél órában ringat és ellazít. Az érintések tenyérrel és alkarral történnek. Ebben az érintésben töltött idő segít önmagadhoz kapcsolódni, oldja a felgyülemlett stresszt, feszültséget, lazítja az izmokat, átmozgatja az ízületeket.

Az érintés ereje

Manapság már születésünktől kezdve sokkal kevesebb érintést kapunk, mint amire szükségünk lenne. És ahogy növünk, ez a helyzet csak romlik. Sokunknak felnőttkorára az érintés egyenlő a szexualitással. Ha megnézünk egy bármilyen emberszabású majom csapatot (de az emlősállatok nagy része is ilyen), azt látjuk, hogy gyakorlatilag folyamatos érintésben vannak, míg mi, emberek, alig használjuk az egymáshoz kapcsolódásnak ezt a módját. Közben tudományosan is vizsgálják az érintés ránk gyakorolt hatását. Az érintések mennyisége és minősége nemcsak a lelki, de a testi egészségünkre is hatással van. Az érintések, vagy azok hiánya összetett biokémiai folyamatokat generálnak bennünk. A megfelelő mennyiségű és minőségű érintés kihat a felnőtt kapcsolatainkra, önértékelésünkre éppúgy, mint a tesi egészségünkre.És a legtöbben bizony komoly hiánnyal küzdünk ezen a téren. Ezt a szimbiotikus hiányt tudja a polinéz masszázs enyhíteni, szép lassan tölteni, ezáltal tud pozitívan hatni a mindennapjainkra. Vendégeim általában 3-4 hetente jönnek hozzám masszázsra, akár hónapokon keresztül, így támogatva testüket-lelküket. Emellett, mint minden masszázs, ez is hat a testünkre, izmainkra, ízületeinkre.

Mi történik veled?

Miután megérkezel, beszélgetünk egy keveset, hogy ki tudjon alakulni az a bizalom, amivel biztonságban érezheted magad. A masszázs alatt végig halk zene szól, ami még inkább lehetőséget ad számodra, akár a befele fordulásra, akár a pihenésre, relaxálásra. A masszázs után érdemes időt hagyni magadnak a visszatérésre a jelenbe. A masszázs ruha nélkül zajlik, de az intim területeket végig diszkréten törölközővel, az éppen nem masszírozott testrészeket pedig puha takaróval takarjuk. A masszázs teljes ideje alatt lehetőséged van jelezni felém, ha bármiből többet szeretnél, vagy ha esetleg valami kényelmetlen számodra.A polinéz masszázs során nagy szerepe van az érintésen keresztüli érzékelésnek. Az érintés erotizálása viszont nem része a masszázsnak.

 

Foglalj időpontot online!

Betöltés...