Krizsán Zsolt+36 70 673 3572

krizsanmasszazs@gmail.hu

Az online időpontfoglalóhoz kérjük, hogy görgess lentebb!

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Csütörtök: 10:30 - 20:00

Masszázsaim

Tájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.

Szeretettel üdvözlök minden kedves látogatót és leendő vendéget.

Nehéz fizikai munkát végeztem több éven keresztül. Jómagam is benne voltam abban a bizonyos taposómalomban, melyből nagyon nehéz kilépni. Ebben nem csak az zavart, hogy alig maradt időm bármire, hanem az is, hogy nem éreztem magam igazán hasznosnak.

Egy barátom – aki régebben maga is masszőrként tevékenykedett – beszámolói keltették fel érdeklődésemet a masszázs iránt, és biztatására elindultam ezen az úton.

2015-ben okleveles svédmasszőr tanfolyamot végeztem. Igyekszem tudásomat folyamatosan bővíteni, új tapasztalatokat szerezni. Szeretném vendégeimnek a képességeimből a legtöbbet adni, hogy a masszázs végeztével elégedetten, jó közérzettel távozzanak.

Frissítő masszázsaim során törekszem arra, hogy a letapadt, görcsös inak és izmok újra rugalmassá, erőteljesebbé váljanak. A masszázs serkenti a vérkeringést és stimulálja az idegrendszert.

Ehhez sportkrémet és erőteljes gyúró fogásokat alkalmazok.

Relaxáló, pihentető masszázsaimmal a test nyugalmát, stressz és feszültségmentes állapotot szeretnék elérni. Ezt a hatást illatos mécsesek, párologtatott illó olajok, természetes, nyugtató hatású masszázs olajok igény szerinti alkalmazása segíti.

A terápia során szólhat halk, lágy relaxációs zene, de akár egy kellemes beszélgetésre is van lehetőség.

Szeretettel várom a felfrissülni és ellazulni vágyókat.

Zsolt

 

Foglalj időpontot online:

Betöltés...