Kazinczi Eszter+36 30 330 8318

eszter.kazinczi@gmail.com

Saját honlap: www.reflexmasszazs.hu

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Hétfő: 09:00 - 19:15
Szerda: 09:00 - 19:15

MasszázsaimTájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.


SZÉP kártyát elfogadok

szep-kartyak
Bankkártyát elfogadok

 

Gyermekkorom óta közel áll hozzám a természet. Egy kisebb kitérővel pedig megtaláltam azt a tevékenységet, amit hivatásomnak tudhatok, nap mint nap szeretettel és hálával végezhetek. Ez a természetes gyógymódok alkalmazása és a masszázs.

2014-ben elvégeztem az ETI Természetgyógyász alapképzését, megismerkedtem a gyógynövények szervezetünkre gyakorolt fantasztikus hatásaival, az illóolajok világával, a Bach-virágterápiával.

Az igazi áttörést azonban az Ayurvédikus élet tudománya, a masszázs és a talpreflexológia hozta el. Azóta is hálás vagyok, hogy természetes módszerrel segíthetek vendégeimnek a szervezet öngyógyító mechanizmusait beindítani.

A masszázsaim alkalmával kizárólag tiszta, természetes, növényi olajokkal és vajakkal dolgozom. Kiegészítő terápiaként az Energy készítményeit használom. Nagy szeretettel várlak a masszázsaimon!

Foglalj időpontot online:

booked4.us/idopontfoglalas/Calendar/Calendar/1

Masszázsaim

Talpmasszázs reflexológiával (45­-60 perc): a talp reflexzónáin végzett masszázs visszahat a szervezet egészére, beindítja öngyógyító folyamatait. A reflexmasszázs képes visszaállítani a szervezet egyensúlyi állapotát, így érhető el a gyógyulás. Betegségek kialakulásának megelőzésére, illetve már kialakult betegségek kezelésére egyaránt alkalmas szelíd gyógymód, nincsenek káros mellékhatásai, bárkin alkalmazható, korra és nemre való tekintet nélkül.

Ayurvédikus indiai masszázs (60­-90 perc): A lágy, körkörös és erőteljes mozdulatokat kombinálva az Ayurvéda masszázs a felületes izmoktól a mély izmokig átjárja a testet. Serkenti vér és nyirokkeringést, oldja a stressz okozta feszültséget, a testi­lelki harmonizálásra törekszik. A masszázs a teljes test felületen, olajokkal történik, hatására garantált az ellazulás és oldódás.

Svédmasszázs (30-­45-­60-­90 perc): A klasszikus svéd masszázs a legszélesebb körben alkalmazott masszázsok egyike. Legfontosabb élettani hatásai a vérkeringés, nyirokkeringés, anyagcsere fokozása, fájdalomcsillapító hatás, relaxáló hatás, emellett megszűnteti a fájdalmas izomcsomókat, feloldja a letapadások, csökkenti a fáradtságérzés.

Metamorf masszázs (60 perc): A metamorf masszázs egy speciális és rendkívül hatékony lelki blokkoldó technika, amely felszabadít és megszabadít minket a felesleges korlátoktól, és lehetőséget teremt a teljesebb, örömtelibb és önmegvalósító élet megélésére. A lábakon, kezeken és a fejen történik a kezelés speciális érintési módokkal, miközben a vendég a meditatív zenére teljesen ellazul, elengedi gondolatait és problémát. A módszer egyszerű és hatékony, kortól, nemtől függetlenül lehet alkalmazni.

FOGLALJ IDŐPONTOT TELEFONON VAGY ONLINE!

metamorf2