Kascsák Ármin+36 20 322 3219

kascsak.armin@gmail.com

 
Saját honlap: www.masszazserted.hu

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Hétfő: 08:00 - 19:00
Kedd: 08:00 - 20:00

Masszázsaim

Tájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.


SZÉP kártyát elfogadok

szep-kartyak
Bankkártyát elfogadok

Történetem:

Régen, kicsiként, a családdal a Pilisben piknikeztünk. A pokrócon feküdtünk a rét közepén, amikor anya mosolyogva megkérdezte: „Ármin, apának fáj a háta, meggyógyítod?” Én pedig a pici puha talpaimmal lelkesen megdögönyöztem aput. Ő pedig után azt mondta: de szuper, meggyógyítottál, már nem fája hátam. Köszönöm!

A masszázs számomra egyszerre kikapcsolódás és feltöltődés.

2012-ben elvégeztem egy alapos két éves gyógymasszőri képzést, ami a rengeteg tudásanyag elsajátításával kiválóan megalapozta, a gyógyításhoz szükséges elméleti és gyakorlati alapokat.

A gyógymasszázs mellett a legszívesebben energetikai kezeléseket végzek, a vendégeim igényeihez igazítva.  Életem során mindig hasonló, gyógyító szemléletű emberek vettek körül, így a folyamatos továbbképzéseim mellett tőlük is rengeteget tanulok nap, mint nap.

2012 óta számos képzésen vettem részt, hogy megtaláljam a számomra leghatékonyabb módszereket. Ennek köszönhetően a legjobb kezeléseim közül válogathatsz, a számodra legmegfelelőbb masszázst, vagy energetikai kezelést.

A kezelés minden esetben állapotfelméréssel kezdődik, hogy mindent mérlegelve a számodra legmegfelelőbb kezelést nyújthassam neked.

Foglalj időpontot egyszerűen, gyorsan, online:

https://idopontfoglalas.booked4.us/Calendar/Calendar/2

Masszázsaim:

 Ármin-masszázs kiegészítő kezelésekkel, ha többet szeretnél (45 – 120perc)

A masszázst alternatív módszerekkel teszem a leghatékonyabbá. Választhatsz benne a segítségemmel több kiegészítő kezelést: Forró törölközős kezelés -a meleg jótékony lazító hatásával, Köpöly – főleg izompólyák lazításához, Crosstape -izomcsomók koncentrált feszültség oldására, Tibeti méregtelenítő masszázs valódi, minősített mézzel -a kötött hátnak, és kemény kötőszövetnek.

Stresszoldó Svédmasszázs, feszültségoldó fogásokkal

Hatékony kezelés az izmokban kialakult feszültségek oldására. Triggerpont terápiával kombinálva, csökkenti az izmodban kialakult stresszt, fokozza a vérkeringést, fájdalomcsillapító hatása mellett pedig javítja a szervezeted regenerációs képességét. 

Relaxáló / Frissítő regeneráló masszázs választható gyümölcsolajokkal

Ha úgy érzed kimerültél és jól esne végre egy kiváló masszázs feltöltődés.                        A kezelés közepes, vagy lágyabb fogásokkal nyugtatja az idegrendszert, és harmóniát teremt. Ez a masszázs már részben energetikai kezelés is, így utána mindenképpen többletenergiával folytathatod a napod.

Fontos számomra a vendégeim elégedettsége, hiszen közös a cél.

Fordíts magadra annyi időt, amennyit megérdemelsz!

Online Időpontfoglalás: https://idopontfoglalas.booked4.us/Calendar/Calendar/2

Energetikai kezelések:

Csakra-harmonizáló talpmasszázs (az én kedvencem)

Bármilyen betegség, lelki blokk, elakadás, túlhajszoltság, vagy rossz közérzet, szintén megjelenik a test hét fő csakrájának diszharmóniájában. A talpon jelenlévő csakrák különleges feltöltésével, ezek a különbségek kiegyenlítődnek, és a test, a számára éppen elérhető legtökéletesebb harmónia állapotába kerül.

Metamorf lelki blokkoldás

Ez a kezelés, csak úgy, mint a többi energetikai kezelésem, ruhában történik. Finom érintésekkel a lábfejen, kézfejen, fejen dolgozok, amíg a vendég meditatív állapotban pihen. Ez a kezelés közvetlen pozitív hatással van a pszichoszomatikus megbetegedésekre, mialatt a múltbeli blokkok, fájdalmak, elakadások oldódnak fel.

Jikiden Reiki feltöltődés

Ha úgy érzed energetikailag kimerültél és nem tudsz már feltöltődni, ez az a kezelés, amire számíthatsz. A terapeuta, napi gyakorlással, meditációval, aktívan fenntartja magában a gyógyításra való képességét és közvetíti feléd ezeket a gyógyító energiákat, ha te is nyitott vagy rá.

FOGLALJ IDŐPONTOT TELEFONON VAGY ONLINE!

 Várlak szeretettel téged is!

„A legjobb befektetés te magad vagy! Bízz bennem és töltődj fel nálam most!”