Kácsor Zsuzsanna+36 30 509 3281

kacsorzsuzsanna@gmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Kedd: 12:00 - 20:00
Csütörtök: 12:00 - 20:00

Masszázsaim

Tájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.


SZÉP kártyát elfogadok

szep-kartyak

Amikor ráébredünk arra, milyen tökéletes a világ, akkor hátravetjük a fejünket, és felnevetünk az égre” – Buddha

Egész életemben fontos volt, hogy olyan munkát végezzek, amely során emberekkel foglalkozhatok. Ezért is választottam többek között a pedagógusi pályát. Bár nagyon szeretek tanítani, mindig is ott volt bennem egy hiányérzet. Éreztem, hogy valami még kell, de egyszerűen nem jöttem rá, hogy mi lehet az. Éveken át formálódott a gondolat, készülődött, türelmesen várt a megfelelő időpontra, amíg aztán szárba szökkent és kivirágzott. Kislányom születése után jött el az a mágikus pillanat az életemben, ami elindított a masszázs, egyben az illatok, és az aromaterápia irányába. Soha nem fogom elfelejteni, amikor egy spanyolországi picinyke parfümmúzeum előtt állva a szél elhozta az utca mellett folyó patak, a napsütésben felforrósodott kövek és a múzeum kertjében lévő rózsák illatát. Elöntött a bizonyosság, hogy az illatok irányába kell mennem. Ezután kezdtem el tanulmányaimat a PANAROM Aromaterapeuta Intézetben, illetve részt vettem az Aroma Botanica alapképzésén. Fantasztikus tanáraimnak köszönhetően egy varázslatos világ tárult fel, ahol megismerkedhettem a növények kvintesszenciájának is tekinthető illóolajokkal, amelyek harmonizálják a testet, lelket és a szellemet, megkönnyítik a blokkok feloldását, segítik az elengedést, mindamellet az egészségre és a pszichére is jótékony hatással vannak.

A PANAROM Intézetben tanultam meg azt a fantasztikus mélyrelaxációs masszázstechnikát, amely során az érintés tiszta erejét is megtapasztaltam. Innentől kezdve biztosan éreztem, hogy ezzel kell foglalkoznom. Semmihez sem hasonlítható érzés, amikor a masszázs során a masszőr is a középpontjába és harmóniába kerül. Ezután más masszázstechnikákat is megtanultam.

A masszázs során biztonságos, szeretettel teli környezetben vagy, ahol teljes mértékben csak rád figyelek. Nincs más dolgod, csak engedd meg magadnak, hogy az érintés és az illóolajok hatására ellazulj, letedd a hétköznapok terheit és feladatait, és feltöltődj. A masszázs és az olajok segítenek a testi lelki blokkok és elakadások feloldásában, hogy újra elinduljon az élet áramlása, és ebből a pozitív, nyugodt állapotból más minőségű döntéseket tudj hozni. Teljesen egyetértek azzal a gondolattal, hogy csak az tud adni, akinek van miből. Az önmagunk feltöltődésére fordított minőségi időre pedig mindenkinek szüksége van.

Jelenleg a PANAROM Intézet okleveles aromaterapeuta vizsgájára készülök, illetve a természetgyógyászat ágai közül a fitoterápia vizsgára.

Az olajos masszázsokhoz a PANAROM 100%-os tisztaságú, terápiás célra is igazoltan alkalmas illóolajait, növényi olajait és kivonatait használom.

 

Bankkártyával is tudsz fizetni Nálam. 

 

Foglalj időpontot online!

Betöltés...