Hollósi Edit Seci+36 30 976 1419

misztikus.angyal@gmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Szombat: 09:00 - 19:00

Masszázsaim
Tájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.

“… A masszázs a szeretet nyelve, a szeretet szinonimája. A masszázs a Föld egyik legérzékenyebb művészete, ami olyasvalami, amit tanulhatsz és tanulhatsz, egész életedben. Ez a tanulás az egyik legcsodálatosabb dolog.Amikor egy masszázst elsajátítasz, rájössz, hogy a munka kilencven százaléka szeretettel történik. Csak egy érintés, a szeretet érintése elég…” Osho

Mindannyian a harmóniára törekszünk, testünk-lelkünk-szellemünk összhangjára, hogy egységben és kiegyensúlyozott állapotban legyünk Önmagunkkal,  környezetünkkel. A masszázzsal mindehhez közelebb kerülhetünk, hiszen egészségmegőrző, léleknyugtató és energetizáló hatásai vannak.Masszázs kezeléseim során a belső egyensúly,  a jó közérzet megteremtése és megőrzése a célom, hogy mindenki visszataláljon Önmagához, a harmónia állapotába.A masszázs több ezer éves múltjáról feljegyzések, falfestmények tanúskodnak, közkedvelt rehabilitációs eljárás volt a testi és szellemi fájdalmak megszüntetésére, már őseink is alkalmazták. Ma már sokféle fajtája ismert, így könnyen megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbbet.

Mindenkit, akinek útja vezet hozzám, várom szeretettel, egy lelki-testi megújulásra, kellemes, szeretetteljes környezetben, hogy a legjobb tudásom szerint kiegyensúlyozottan, energiával feltöltve érezze magát.

 
 
Foglalj időpontot online:
Betöltés...