Hollósi Edit Seci+36 30 976 1419

misztikus.angyal@gmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Péntek: 14:00 - 20:00
Szombat: 10:00 - 16:00

MasszázsaimTájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.

“Másokban a szeretet erejét kelteni csak a bennünk lévő szeretet melege által lehet.”

A dietetikai pályaválasztás után a tanulmányok elvégzésével ismertem fel, hogy mennyire fontos számomra az emberekkel való kommunikáció, a segítésük és a gyógyításuk, de valahol mindig azt éreztem, hogy hiányzik valami, amivel többet tudnék adni másoknak. Egy kedves barátnőm hatására jutottam el a masszázs világába, majd onnan a Reiki-ig, amik segítségével testi-lelki felfrissülést tudok nyújtani minden kedves vendégemnek. 

Mindenkit, akinek útja vezet hozzám, várom szeretettel, egy lelki-testi megújulásra, kellemes, szeretetteljes környezetben, hogy a legjobb tudásom szerint elégedetten, energiával feltöltve érezze magát.

Seci
 
Foglalj időpontot online:
Betöltés...