Hary Judit+36 20 211 16 93

judit.hary@freemail.hu

Online időpont foglalás – booked4.us

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Hétfő: 08:00 - 20:00

MasszázsaimTájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.

 

 

Szeretettel köszöntök Mindenkit! 

Gyerekkorom óta érdekelnek azok a módszerek, terápiák, amelyek természetesek, letisztultak, és a bennünk rejlő öngyógyító mechanizmusokat támogatják, aktivizálják, legyen szó fizikai vagy lelki diszharmóniáról. A saját bőrömön megélt tapasztalások, valamint a Családom természetgyógyászat iránti nyitottsága számtalan gyógymóddal ismertetett meg, melyek műtéti beavatkozástól és gyógyszeres kezeléstől mentettek meg. Mindezek nagy mértékű szemléletváltást indítottak el bennem és az önismeret irányába tereltek.

2008 óta tanulom és foglalkozom a természetgyógyászat különböző területeivel, kívülről (testi szint) befelé haladva, kezdve a masszázsokkal, egészen a panaszok mögött rejlő lelki háttér / stressz feltárásig és oldásáig. Munkám során komplex kezelésre törekszem, amelyhez kiváló módszereknek tartom a masszázst és a talpreflexológiát, amely az érintésen, a vérkeringésen, az idegrendszeren és a meridián rendszeren keresztül képes visszaállítani a harmóniát szervezetünkben, valamint a kineziológia talán legteljesebb ágát, a One Brain-t (Egységes Agy), mely izomteszt révén, oldási technikák széles spektrumát felhasználva segít visszaadni belső szabadságunkat.

Jelenleg coach-képzésre járok, amely nagyon hatékony megoldásépítés. A kineziológiával ellentétben a múlttal itt nem foglalkozunk, kizárólag a jelen és a jövő, a honnan hova kerül előtérbe. Nem tanácsadás, hanem személyreszabott és célorientált támogatás ez, amelyben az ember saját maga dolgozza ki lehetséges megoldásait és kezdi el működtetni a benne lévő erőforrásokat. A coach speciális kérdezéstechnikájával mindehhez keretet ad. Hamarosan immáron ezzel is tudom segíteni a hozzám fordulókat.

Hálásan köszönöm mindazoknak, akik eddig segítették az utamat és sokat tanulhattam tőlük: Minor Zsoltnak, Johnné Baki Máriának, Dr. Csomai Zitának, Martin Zsuzsinak, Kocsárdi Mónikának, Major Sándornak, Dr. h.c. Várhidi Ilonának, Kalo Jenőnek és akiktől még tanulni fogok.

Célom az, hogy segítsem a hozzám fordulókat életük teljesebb és egészségesebb megélésében, az esetleges akadályok, nehézségek feltárásában és leküzdésében és egy tudatosabb élet kialakításában, mely során saját hozzáállásuk megváltoztatása a külvilágban is létrehozza a kívánt változásokat.

Várlak szeretettel!

 

Foglalj időpontot online:

https://booked4.us/idopontfoglalas/Calendar/Calendar/4