Hary Judit+36 20 211 16 93

judit.hary@freemail.hu

Online időpont foglalás – booked4.us

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Hétfő: 08:00 - 20:00

MasszázsaimTájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.

 

 

Gyerekkorom óta érdekelnek azok a módszerek, technikák, amelyek természetesek, letisztultak, és a bennünk rejlő öngyógyító, erőforrás aktivizáló mechanizmusokat beindítják és támogatják. A saját bőrömön megélt tapasztalások, valamint a Családom természetgyógyászat iránti nyitottsága olyan gyógymódokkal ismertetett meg, melyek műtéti beavatkozástól és gyógyszeres kezeléstől mentettek meg. Mindezek nagy mértékű szemléletváltást indítottak el bennem és az önismeret útjára tereltek. 2008 óta tanulom és foglalkozom a természetgyógyászat különböző területeivel.

Munkám során komplex kezelésre törekszem, amelyhez kiváló módszereknek tartom a talp- és csakra-kezeléseket,  amelyek a reflex- és csakrapontokon keresztül járulnak hozzá szervezetünk harmóniájához; az érzelmi stresszoldás One Brain (Egységes Agy)-kineziológia-ágát, amely azonosítja az érintett életkorokat és történéseket, valamint oldási technikák által segít átkeretezni és elengedni azokat; továbbá a life (életvezetési) coaching fejlesztő módszertanát, amely abban támogat, hogy harmóniába kerülj Önmagaddal, elérd a céljaidat, kihozd magadból a legjobbat, erőforrásaidra támaszkodva rálelj a saját válaszaidra, hogy mit is szeretnél igazán és konkrét cselekvések által megvalósítsd azt.

Célom, hogy támogassam a hozzám fordulókat életük egészségesebb és boldogabb megélésében, és az ahhoz vezető egyéni út megtalálásában.

Várlak szeretettel! 

Írásaimat itt tudod olvasni:

 Facebook – Belső erőforrásaink – testtől a lélekig

belsoeroforrasaink.cafeblog.hu

 

Foglalj időpontot online:

https://booked4.us/idopontfoglalas/Calendar/Calendar/4