Garajszki Kata+36 20 243 8364

garkatestmuhely@gmail.com

Saját honlap: www.garkatestmuhely.hu

Bejelentkezés telefonon vagy emailben 

 

Masszázsra az alábbi időpontokban várlak:

Csütörtök: 08:00 - 20:00

MasszázsaimTájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.


SZÉP kártyát elfogadok

szep-kartyak

Masszázs. Sport. Masszázs és sport. Sport és masszázs. Mindegy melyik oldalról nézzük, mindkettő igen jelentős területtel bír a mindennapjaim során. Mindkettőt elég régóta ismerem. Mindkettőt eléggé szeretem. Mindkettőt fontosnak tartom. Mindkettővel foglalkozni akarok.

Pilates. Jóga. Pilates és jóga. Jóga és pilates. Mindegy melyik oldalról nézzük, mindkettő igen jelentős területtel bír a mindennapjaim során. Mindkettőt elég régóta ismerem. Mindkettőt eléggé szeretem.Mindkettőt fontosnak tartom. Mindkettővel foglalkozni akarok.

Pilatest Füzy Gábornál végeztem, Dinamikus jógát Almásy Csillánál. Itt a Rehabilitációs tréner képzés lett a következő. A Mandala Jógastúdióknál pedig a jóga világa szippantott be. Jött a Hatha jóga oktatói (RYT200),  a Gyerekjóga oktatói, a Fitness Instruktori valamint a Fasciális jógaterápia képzés.

Masszőri oldalról is folyamatosan fejlesztem magam. Az Oriolus-Med-nél számos képzésen vettem már részt, ill. van is folyamatban, amelyek mind a gyógyulásotokat, a jobb közérzeteteket szolgálja. Ezek a képzések: FDM terápia, Strain-Counterstrain technika, Köpölyterápia, Flossing. Bővebben ezekről a terápiákról honlapomon (garkatestmuhely.hu) olvashattok.

Szerettem volna egy komplex rendszerbe foglalni a mozgást, olyanná tenni, amely nemcsak a matracon tud életben maradni. Beleszőni a prevenció és a rehabilitáció irányelveit. A masszázs tapasztalatait felhasználom az óráimon, a mozgás tapasztalatait  pedig a masszázsaim során. Ha hatékonyabban szeretnél sportolni vagy figyelmembe véve  az egészségi állapotodat vagy ha épp felépülni vágysz valamely sérülésből, én segíthetek, megtámogatva eme két oldalról.

Lehetőséged van akár egyéni edzésen is részt venni. Ez jól jöhet ha az időbeosztásod csak ezt engedi meg, ha speciálisan Rád kell szabni az órát vagy ha hatékonyabban szeretnél dolgozni. Teljes körű állapotfelmérés, motiváció, cél meghatározása. Ezek után jön számodra a megfelelő mozgásprogram. Ennek eszköze lehet akár a jóga, akár a pilates, akár súlyzós, eszközös edzés, akár csupán saját testsúlyos, akár funkcionális tréning. Keress bátran!