Flesch Zsuzsa+36 20 971 2280

zsuzsa.biasole@gmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Szerda: 09:00 - 20:00

Masszázsaim
Tájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.


SZÉP kártyát elfogadok

szep-kartyak

Úgy huszonpár éves voltam, amikor egy asztrológus azt mondta nekem, hogy az életfeladatom a gyógyítás, vagy a tanítás.  Akkor, friss közgazdászként döbbenettel és kétkedve fogadtam ezt, hiszen egyik „fehér köpeny” sem vonzott, sőt…  Akkor még nem állt össze bennem a kép, hogy nem csak intézményi keretek között lehet gyógyítással, vagy tanítással segíteni másokon. Gyermekkorom óta vonzott a spiritualitás, a természet szeretete, a test-lélek harmóniája, a szer-etet és az egész-ség fontossága. 14 évesen elvégeztem az agykontroll tanfolyamot, de igazán a gyermekeim születését követően erősödött fel bennem a vonzalom és az elhívás arra, hogy megismerjem mindazt, ami bennünk zajlik kicsiben és ami nagyban körülöttünk.

Rengeteget olvastam és sok előadást hallgattam, de az első igazi lépést a Természetgyógyász Akadémia elvégzésével tettem meg az utamon. Itt ismertem meg a reflexológiát, speciális masszázsokat, aromaterápiát, gyógynövénytant, holisztikus táplálkozást, akupresszúrát, medical tapinget, köpölyözést, energetizálás stb.Ezt követően ősi magyar gyógymódokat tanultam, melyeket szenzációsan lehet a mai modern terápiákkal ötvözni. Valamint kelet felé nyitottam a figyelmemet és megtanultam a KoroKan masszázst, amely az egyik leghatékonyabb energetikai kezelés, valamint megismerkedtem a Prananadival és a jógával is.

Két nagy szerelmem van. Az egyik a talpreflexológia – hiszen talpunk már azelőtt jelzi, hogy kibillentünk az egyensúlyi állapotból, amikor annak még nincs látható-érezhető tüneti jele. Valamint a talpunkon keresztül történő kezelésekkel csodálatos öngyógyító folyamatokat indíthatunk el.

A másik szerelmem a masszázs, mely az egyik legcsodálatosabb eszköz ahhoz, hogy testi-lelki- szellemi harmóniát teremtsünk, ezzel együtt az egész-séget. A kismamák számára pedig segít valóban áldottá tenni azt a 9 hónapot, amíg a gyermeküket a szívük alatt hordják. Sajnos a mai rohanó világunkban nem figyelünk magunkra eléggé.  Általában csak akkor kezdünk el nagyobb figyelmet fordítani a testünkre és a lelkünkre, ha valami gond van.

Hiszem, hogy legyen szó ősi magyar, vagy keleti gyógymódokról, mind-mind sokat segít a ma emberének megtalálni a belső középpontot, a harmóniát. Kérlek, ne sajnáld magadtól az erre fordított időt és energiát!Engem az tesz boldoggá és elégedetté, ha a kezeléseim során feltöltődsz, elmúlnak vagy javulnak a panaszaid, derűsen és kiegyensúlyozottnak érzed magad kívül-belül.

Sok szeretettel várlak a masszázsaimra!

Jelenleg csak az OTP Szép kártyát tudom elfogadni! Megértésed köszönöm. 

 

Foglalj időpontot online:

Betöltés...