Flesch Zsuzsa+36 20 971 2280

zsuzsa.biasole@gmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Szerda: 09:00 - 20:00

MasszázsaimTájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.

Úgy huszonpár éves voltam, amikor egy asztrológus azt mondta nekem, hogy az életfeladatom a gyógyítás, vagy a tanítás.  Akkor, friss közgazdászként döbbenettel és kétkedve fogadtam ezt, hiszen egyik „fehér köpeny” sem vonzott, sőt…  Akkor még nem állt össze bennem a kép, hogy nem csak intézményi keretek között lehet gyógyítással, vagy tanítással segíteni másokon. Gyermekkorom óta vonzott a spiritualitás, a természet szeretete, a test-lélek harmóniája, a szer-etet és az egész-ség fontossága. 14 évesen elvégeztem az agykontroll tanfolyamot, de igazán a gyermekeim születését követően erősödött fel bennem a vonzalom és az elhívás arra, hogy megismerjem mindazt, ami bennünk zajlik kicsiben és ami nagyban körülöttünk.

Rengeteget olvastam és sok előadást hallgattam, de az első igazi lépést a Természetgyógyász Akadémia elvégzésével tettem meg az utamon. Itt ismertem meg a reflexológiát, speciális masszázsokat, aromaterápiát, gyógynövénytant, holisztikus táplálkozást, akupresszúrát, medical tapinget, köpölyözést, energetizálás stb.Ezt követően ősi magyar gyógymódokat tanultam, melyeket szenzációsan lehet a mai modern terápiákkal ötvözni. Valamint kelet felé nyitottam a figyelmemet és megtanultam a KoroKan masszázst, amely az egyik leghatékonyabb energetikai kezelés, valamint megismerkedtem a Prananadival és a jógával is.

Két nagy szerelmem van. Az egyik a talpreflexológia – hiszen talpunk már azelőtt jelzi, hogy kibillentünk az egyensúlyi állapotból, amikor annak még nincs látható-érezhető tüneti jele. Valamint a talpunkon keresztül történő kezelésekkel csodálatos öngyógyító folyamatokat indíthatunk el.

A másik szerelmem a masszázs, mely az egyik legcsodálatosabb eszköz ahhoz, hogy testi-lelki- szellemi harmóniát teremtsünk, ezzel együtt az egész-séget. A kismamák számára pedig segít valóban áldottá tenni azt a 9 hónapot, amíg a gyermeküket a szívük alatt hordják. Sajnos a mai rohanó világunkban nem figyelünk magunkra eléggé.  Általában csak akkor kezdünk el nagyobb figyelmet fordítani a testünkre és a lelkünkre, ha valami gond van.

Hiszem, hogy legyen szó ősi magyar, vagy keleti gyógymódokról, mind-mind sokat segít a ma emberének megtalálni a belső középpontot, a harmóniát. Kérlek, ne sajnáld magadtól az erre fordított időt és energiát!Engem az tesz boldoggá és elégedetté, ha a kezeléseim során feltöltődsz, elmúlnak vagy javulnak a panaszaid, derűsen és kiegyensúlyozottnak érzed magad kívül-belül.

Sok szeretettel várlak a masszázsaimra!

Foglalj időpontot online:

Betöltés...