Csepreginé M Éva+36 30 436 6654

eva.moricz@novyon.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Kedd: 14:00 - 18:00
Péntek: 08:00 - 20:00

Masszázsaim

Tájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.

„Sok van, mi csodálatos, de az embernél nincs semmi csodálatosabb.” Szophoklész

Szeretettel köszöntök Mindenkit!

Foglalj időpontot online:

 

Betöltés...

Két kisgyermek édesanya vagyok, az ő születésük változtatta meg az életem és az egész lényem. Sokáig kerestem az utam, mire megtaláltam a masszázst, de mindig is az hajtott előre, hogy segítsek másoknak. A másik meghatározó esemény születésemtől elkísér, mert a látásom gyengébb mint másoké, és a színeket sem látom. De ahogy azt mondani szokták a többi érzékszervem kiélesedett. Így már kiskorom óta megérintem azt, amiről pontosabb benyomást szeretnék kapni, legyen az egy virág vagy egy kovácsoltvas kapu. Amióta masszőrként dolgozom, tudom, hogy megtaláltam a hivatásom, itt van a helyem. Hiszen itt fonódik össze minden, ami fontos számomra: a segítségnyújtás, a gyógyító aromák és a zene.

Tanulmányaimat a Nemzetközi Masszázsakadémián végeztem, ahol először a svédmasszázs, majd később a kismamamasszázs illetve csecsemő- és gyermekmasszázs tanfolyamokon tettem sikeres vizsgát. Ezt követően 2016 végén megszereztem a gyógy- és sportmasszőri képesítésemet is.

Kis Vendégeim: A baba masszázs különleges helyet foglal el az életemben, hiszen édesanyaként saját két gyermekemet is masszírozom. Nagyon szeretik és – mindenki elhiheti – ők a legőszintébb „vendégeim”. Tartok egyéni és csoportos csecsemő- és gyermekmasszázs foglalkozásokat, ahol a szülők elsajátíthatják az alapmozdulatokat és segítségükkel masszírozhatják gyermeküket, akár minden nap.

Tanulmányaim során nagy érdeklődéssel fordultam a gyógymasszázs elsajátítása felé. Főként azért, mert felnőtt vendégeim sokszor háti és nyaki fájdalmakkal, rosszabb esetben már kialakult ízületi bántalmakkal érkeznek hozzám. Célom, hogy a hozzám ellátogatókkal megismertessem, és megszerettessem a masszázst, így a kezelés legyen akár prevenciós vagy rehabilitációs jellegű, az életük szerves részévé válhat.

A masszázs számomra kettős, kezelőként ez a három szó: bizalom, empátia, szeretet! A másik oldalról ez egy belső út önmagunk és a testünk megismerése felé. A masszázson keresztül megélhetjük a testi-lelki ellazulás és béke örömét.

Várlak szeretettel, fordulj hozzám bizalommal! Évi