Bödök Magdi+36 20 480 4953

shiatsumagdival@gmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Hétfő: 08:30 - 14:00
Szerda: 08:30 - 14:00

MasszázsaimTájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.

Több mint húsz évig könyvelőként dolgoztam. Aki dolgozott ezen vagy hasonló területen tudja, hogy milyen végeláthatatlan szinte, soha véget nem érő, határidőt határidő követő mindennapokkal jár ez a munka. Ezzel karöltve pedig jön a stressz és a kiégés. Egészen addig, amíg fel nem őröl teljesen. Szerencsére időben sikerült felismernem, hogy nekem is váltanom kell, de  ekkor még nem tudtam hogyan. Ennek a helyzetnek a feloldásához kerestem megoldásokat, s fordultam egyre inkább a természetes gyógymódok világa felé.  Ekkor jöttem rá, hogy nem csak magamon szeretnék segíteni, hanem másokon is. Így kezdődtek természetgyógyászati kalandozásaim. Először elvégeztem a természetgyógyászati és egészségügyi képzéseket, majd keresni kezdtem azt a gyógymódot, amit úgy éreztem közel áll hozzám. Fitoterápiát, akupresszúrát és fülakupunktúrás addiktológiát tanultam, s bár mindegyik hasznosnak bizonyult és a mai napig merítek ezekből a tudásanyagokból, végül egyikükben sem találtam meg igazán önmagam. Aztán egyszer csak betoppant az életembe a shiatsu (siacu). Akkortájt egy lelkileg nehéz időszakban, illetve annak  feldolgozásában voltam. Jókor jött ez a találkozás. Másként kezdtem figyelni magamra, a társaimra és a  világra. A shiatsu (siacu) és annak filózófiai háttere az öt elem tana, a yin-yang elmélet segített megérteni  hogyan figyeljek, milyen helyzetekben hogyan kommunikál, jelez a testem.

Az érintő figyelem

Lehet figyelni érintéssel? A válaszom igen. A belső figyelem segítségével. Ezzel a figyelemmel várlak sok szeretettel, ha eljössz hozzám.Üdvözöllek, Bödök Magdolna vagyok. 

A mai rohanó világban nem is gondolnánk, hogy az érintésre milyen nagy szükségünk van és ha ennek szűkében vagyunk, hogy mennyire hiányzik ez az egyébként születésünktől fogva alapvető érzés. Számos kutatásban kifejtették már, hogy az érintés megvonása hatással van testi, szellemi és érzelmi fejlődésünkre, mely aztán különböző egészségügyi problémák, betegségek formájában jelenhet meg szervezetünkben. Az érintésen keresztüli kapcsolatfelvétel nem csak a betegség kialakulásának megelőzésében segít, de terápiás hatása is van. 

Erről szól a shiatsu (siacu).

Az érintés erejéről és a figyelemről. Amikor először megtapasztaltam, engem is elvarázsolt. Ez a Japánból származó, de az ősi kínai hagyományokon nyugvó alternatív gyógymód az akupunktúrás pontokon és a meridián (csatorna) hálózatunkon keresztül a szervezetünk energetikai rendszerével dolgozik. A shiatsu (siacu) jelentése ujjnyomás. A testre adott határozott érintések és nyomások célja a blokkok, feszültségek oldásán keresztül az energiaáramlás beindítása, az egészség és a gyógyulás támogatása, a belső harmónia helyreállítása. A shiatsu (siacu) során ujjal, tenyérrel, könyökkel, talppal dolgozunk. Maga a terápia a földön egy kényelmes shiatsu matracon, laza ruházatban  az ellazulást segítő teljes csendben zajlik. A kezelést egy rövid beszélgetéssel indítjuk, majd azzal zárjuk.

Ahogy nincs két egyforma ember, nincs két egyforma probléma, úgy nincs két egyforma kezelés sem, az mindig a partner pillanatnyi állapotához igazodik. Kezelőként a terápia során végig fókuszált figyelemmel kísérem, támogatom partneremet, melynek során a fájdalmak csökkennek, a feszültségek oldódnak és a szervek működése harmonikussá válik. Feltöltődést, ellazulást teremt a mindennapjainkba és különleges, kellemes élményt nyújt.

És hogy miért szeretem csinálni a shiatsut?

Mert ebben a csendes figyelemben létrejövő kapcsolatban nemcsak a partnerünkben teremtünk egyensúlyt, ez visszahat ránk kezelőkre is és így elmondható, hogy shiatsut nem csak kapni, de adni is jó.

Szeretettel várlak, Magdi

Foglalj időpontot online!

Betöltés...