Beer Gyöngyi+36 30 959 4100

beergyongyi@gmail.com

Jóga órarend

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Hétfő: 09:00 - 11:00

11 éves koromban találkoztam először a jógával, majd kisebb megszakítások után, 18 éves koromtól folyamatosan gyakorlom a jógát. Anno, a fellelhető hazai jógairodalomból táplálkoztam, majd különbözőjógaiskolákban gyakoroltam, elszántan kerestem a Tanítót, majd feladva a keresést végül visszatértem azönálló gyakorlás útjára.

2009-ben kértem, és kaptam beavatást a Himalájai Jóga Tradícióba, melynek tanításait irányadónakfogadom el önmagam számára. 2010-től rendszeresen részt veszek Dr. Indu Arora továbbképzésein,kurzusain, elvonulásain, és legutóbb 200 órás jógaterapeuta képzésén.2008 óta vezetek jóga órákat, majd később táborokat, elvonulásokat.

Ahogy én magam változom úgy változik az is, amit a jóga által közvetíteni szeretnék az emberek felé. Miis az? Önmagunk megismerése, mélységeink felfedezése, érzelmeink elfogadása, rácsodálkozás létünkbelső áramlataira, a bennünk lévő életöröm megtapasztalása, a forma és a formamentesség között húzódóhíd megismerése, személyiségünk és azonosulásaink feloldása, a ránézés képességének fejlesztése, azegyüttérzésen és elfogadáson keresztüli ellazultság mozdulata, mellyel odaadhatjuk magunkat annak amivan, egységbe kerülve önmagunkkal, a mosttal, a léttel.

8 ALKALMAS TANFOLYAM INDUL AZ EMÉSZTÉSI RENDELLENESSÉGEK TÉMAKÖRÉBEN

Az emésztési rendellenességek olyannyira általánosak, hogy jellemzően nem fordítunk rájuk különösebbfigyelmet. Úgy élünk együtt velük, mintha természetesek lennének, pedig a legtöbb krónikus betegség azemésztőrendszer legyengüléséből ered.Ezen a tanfolyamon megismerkedünk az emésztőszervrendszer működésével, az ayurveda alapjaival, saját ayurvédikus alkatunkkal. Rálátáshoz jutunk jelenlegi kibillentségünk lehetséges okaira, és eszközöket kapunk a harmonikus működés visszaállításához.A táplálkozáson túl foglalkozunk az információk, gondolatok és érzelmek feldolgozásával, megemésztésével is.Mindezeknek az ismereteknek birtokában képesekké válunk arra, hogy kialakítsuk az önmagunk számáraideális életvezetést, táplálkozási szokásokat, és személyre szabott gyakorlási rendszerünket, melyet beépíthetünk mindennapi életünkbe.A tanfolyamot ajánlom mindazoknak akik emésztési rendellenességekkel küzdenek, és azoknak is, akik önmagukhoz szeretnének közelebb kerülni a jóga által.

A tanfolyam időpontja:

2018. szeptember 17.- november 5., hétfő délelőttönként 9.00.-11.00h-ig

A 8 alkalmas tanfolyam díja: 24.000.-Ft

A tanfolyam minimum 6 – és maximum 8fő részvételével indul.A tanfolyamot vezeti Beer Gyöngyi, jógaterapeuta

BEJELENTKEZÉS ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: beergyongyi@gmail.com