Vaggheggi Fuoco zsírbontó -, cellulit kezelő- és bőrtömörítő testkezelések

 

 


 

 Ez az új testkezelés egészen újfajta megközelítésből veszi fel a küzdelmet a narancsbőrrel és a zsírpárnákkal szemben, miközben a bőr feszességét, és tömörségét is javítja. A kezelésen alkalmazott anyagok képesek aktiválni a szöveteket, és már négy kezelés alatt meghozza az első eredményeket.

Egyidejűleg veszi fel a harcot a bőr öregedésével és a cellulittal, illetve a helyenként kialakult zsírpárnák, valamint a tónushiány okozta bőr problémákkal szemben. A cellulit által érintett bőr felülete összefüggésben áll a bőr öregedésével is: mivel az érintett bőr oxigénhiányos és méreganyagokkal telített, ugyanakkor az erek közötti áramlás sem megfelelő.

Az cellulit által érintett bőr mikrocirkulációja és a sejtek anyagcseréje lelassul, így a bőr tele van méreganyagokkal, mert a hajszálerek áteresztő képessége sem megfelelő. Mindez a bőr korai öregedéséhez vezet, azokon a helyeken, ahol a bőr érintett a narancsbőr okozta elváltozásoktól.

Erre a sokakat érintő problémára a FUOCO termékekkel történő testkezelés nyújt komplex megoldást. Egyszerre veszi fel a harcot a helyi zsírlerakódásokkal és a cellulit okozta szépséghibákkal, ugyanakkor hatékony segítséget nyújt a bőr öregedésének csökkentésében, és egyben a kezelt terület bőrfeszesítésében is.

Kettő kezelés közül tudtok választani.

Az egyik során a bőr radírozás után koncentrátum és hideg-meleg pakolással és testtekercseléssel tudjuk elérni a kívánt hatást. A másik kezelés során Diorit masszázsban is részesültök ami diorit olaj bemasszírozásával feszesebbé tesszük a bőröd az első kezelési lehetőség két fázisa között. Tehát itt a testradír és a pakolás között egy masszázst is kapsz egy kifejezetten erre kialakított olajjal.

A használt termékeim tartalmazzák:

A koffein kivonata, a xantin: ödéma csökkentő hatású, segíti a zsírok mozgását a zsírszövetekben. Egy enzim, mely stimulálja a zsírok felszabadítását, és növeli a CAMP szintézist.

A karnitin: egy aminosav, mely a biológiailag aktív formulájában került hasznosításra. Közismert a zsírégető hatásáról. Könnyíti az elraktározott zsírok (trigliceridek) elszállítását, és fokozza az anyagcserét. Ezen felül távol tarja a metabolitokat (egyszerű zsírsavak), melyek a lipolizist követően zsírsejtekké alakulnak.

Harmatfű (Drosera Rotundifolia): egy húsevő növény, mely nyálkájából komplex hatású poliszaharidokat vontak ki (D-glükoron sav, D-mannóz, D-galaktóz, L-arabinóz, és D-xilóz), melyek zsírégető, és zsírlerakódás csökkentő hatással bírnak.

Quercetin: egy zsírban oldódó flavonoid, mely stabil formában került hasznosításra. A japán pagoda fa kivonata. Elsősorban a mikrocirkulációra van hatással.

Moonstone (Holdkő): megtisztítja a szervezetet és a bőrt a méreganyagoktól.

Diorit: vulkáni eredetű, nagyon gazdag az ásványi anyag tartalma (vas, mangán, kovasav, alumínium), melyek a szükséges ásványi anyagokkal látják el a bőrt és rugalmassá teszik azt. 

A mangán: részt vesz a kollagén szintézisben, és segít a bőr vízmegtartásában. Növeli az immunitásért felelős sejtek termelődését, így a bőr kevésbé lesz érzékeny. Elengedhetetlen a sejtanyagcserét stimuláló enzimek működéséhez, és azokhoz az enzimekhez, amelyek a szabadgyökök lekötését segítik.

Prolin: egy aminosav, amely elengedhetetlenül fontos a kollagén képződéshez.

Kapszacin (paprika kivonat): gyorsítja az anyagcserét, és értágító hatású. Segít növelni a hajszálerek rugalmasságát, és javítja a keringést. A, E és C vitaminban gazdag.

Mentol: egy speciális hidratáló-, hűsítő- és antiszeptikus-, ér összehúzó hatású anyag.

 

1 kezelés 7000

5 alkalmas kezelési bérlet 35 000 helyett 30 000

1 kezelés Diorit masszázsal 8500

5 alkalmas kezelés Diorit masszázsal bérlet 42 500 helyett 37 500

 

Egyéb lehetőségek megbeszélés alapján. Egy komplett kúra 5 alkalmat foglal magába

 

Náluk foglalhatod: