Transzcendentális KarmaasztrológiaSzületésünk pillanatában magunkhoz veszünk egy energetikai ajándékkosarat, amely rengeteg képességet és lehetőséget rejt önmagában. “Hozott” mintáink megismerése pedig képessé tehet minket életfeladatunk teljesítésére, valamint félelmeink leküzdésére.

A hagyományos asztrológián túl, tovább lépve a determináltságon, a személyiség alapmotorján kívül (Aszcendens, Születési Uralkodó, Nap és Hold kozmikus helyzete) számtalan női- és férfi archetípus nyílik meg a kérdező számára.

A transzcendentális karmaasztrológia lehetőséget ad ennek a kosárnak a kibontására, felszínre hozatalára és öntudatlan működésünk megértésére.

Transzcendens égitestek (aszteroidák, kentaur típusú égitestek, TNO-k), holdcsomópontok, illetve a születési holdfázis vizsgálatával lehetőség nyílik a karmikus mélyrétegek felfejtésére.

A módszer célja tudatosítani az előző életekből hozott fóbiákat, sérüléseket, valamint olyan különleges képességekre felhívni a figyelmet, amelyek tudatosítása segíthet megérteni, később oldani elakadásainkat és félelmeinket.

Vizsgálható a szabad akarat mértéke, ezáltal a saját magunk által létrehozott életfeladat és sorsfeladat eléréséhez támpontot adhat.

A Lélek egyetlen és legfontosabb célja a BOLDOGSÁG megtapasztalása.

Felettes Énünkkel való kapcsolat minősége, prominens képletpontokkal kapcsolatban álló Állócsillagok üzenetei további útmutatást nyújtanak Önmagunk megértéséhez, nehezebb élethelyzetekben pedig megtalálni a kiutat.

Az elemzés személyes konzultációja körülbelül 2 óra

Az elemzések elkészítéséhez szükségem van a születési időpontra (óra, perc, amennyi információ csak rendelkezésre áll) a képletet pontosítom az SVT rendszer segítségével.

Majd készítek egy 12-16 oldalas  anyagot a kérdező számára, amit a személyes konzultáció keretében átbeszélünk és további kérdésekre igyekszem a lehető legjobb tudásom szerint válaszolni.

Előzetes bejelentkezésre van szükség, az elemzések elkészítésének ideje körülbelül 12-16 munkaóra.

 

Náluk foglalhatod: