Tradicionális Thai Masszázs

60 / 90 perc


 

thai masszázs gyökerei Indiáig nyúlnak vissza. Energia masszázs, amely testi-lelki békét nyújt. Szeretetteljes gyógyító-egészségvédő masszázs. 

A masször nyomó-gyúró mozdulatokkal a szenek energia vonalak – mentén haránt irányú tolásokkal, kis csavarásokkal, az izmok kiemelésével dolgozza át a kliens testét.  A kezelö teljes figyelmét a kliens testének visszajelzéseinek szenteli. A kliens könnyű pamut öltözetben a földön, tatamin fekszik. A jó közérzet elérése a kulcsa minden fogásnak és módszernek. A test szinte valamennyi szövetére és csont-ízületi rendszerére hat. A kliens számára stresszoldásként, fájdalom és feszültség oldásként jelenik meg a kezelés hatása. 

Rendszeres kezelés a mozgásterjedelem fájdalommentes kiterjesztését, jobb terhelhetöséget, tartás javítást eredményez. Egyúttal javul a belsö szervek, az endokrin rendszer müködése. A létrejön a test, szellem, lélek harmóniája. A masszázshatását segíti a kellemes zene, füstölö, gyertyák kellemes környezet összhatása. A pozitív hatások nem azonnal jelentkeznek, ezek több kezelés hatására mutatkoznak meg.

 

Náluk foglalhatod: