Testgyertyázás 

A fül- és testgyertyák használata biztonságos, mellékhatásoktól mentes. Kiegészítő kezelésként ajánlható masszázs után, akár problémák megelőzésére, akár azok kezelésére. A testgyertya használata olyan ősi kezelési módszer, mely a dél-amerikai indiánokról maradt ránk. Rájöttek, hogy egy henger alakú tárgy, mely kezdetben fakéregből készített tölcsér volt, elégetése a test különböző pontjain jó hatással van a testet átszövő energiapályák állapotára, működésére. A kezelt tünetei csillapodtak, sok esetben el is múltak, mert a gyertya égése során keletkezett vákuum-hatás megtisztította ezeket, a belső csatornákat a gennyes, gyulladt gócoktól, blokkoktól, javítva a kezelt közérzetét, helyreállítva egészségét.

 
A kezelés menete a következő:  

A vendég kényelmesen fekszik fülgyertya esetén pl. az oldalán. A hajat, arcot, vállat letakarjuk egy törölközővel. A gyertyát függőlegesen tartva meggyújtjuk, mikor már egyenletesen ég, a kúpos, gézzel ellátott végét a fülbe helyezzük. A megjelölt részig hagyjuk égni, majd egy vízzel teli tálkában eloltjuk a gyertyát.

A kezelést mindkét fülben elvégezzük. A fülgyertya gyermekeknek is ajánlott (3 éves kor felett!), az ő esetükben speciális, kisebb átmérőjű gyertyát kell használni!

 

Testgyertya esetén az eljárás hasonló, a kezelni kívánt bőrfelületre helyezzük a gyertyát és hagyjuk a megjelölt részig elégni. Mindkét esetben ajánlatos egy keveset pihenni a gyertyázás után.

 

Náluk foglalhatod: