TeLeSzel csomag – Szupportív terápia + 90p relax masszázs + metamorf masszázsEnnek a csomagnak az igénye a gyakorlatban született meg. Terápiás munka, relax- és metamorf masszázs egy találkozás alatt. Munkám során előszeretettel alkalmazom együttesen a módszereket és a tudásomat, kihasználva azok egymást erősítő (szinergista) hatását. 

Ez az alkalom a Test-Lélek-Szellem – Te-Le-Szel – egységének jegyében zajlik. Mindhárom oldalról közelítünk, mindhárom síkon dolgozunk. A tökéletes hatékonyság! Időtlenné válunk, miközben mélyülünk és csodás magasságokban is szárnyalhatunk! 

A terápiás beszélgetéssel szavakba öntheted, ami foglalkoztat, ami gondot, akadályt, nehézséget jelent. Tudatosba hozhatjuk együtt, ami akkor és ott lehetséges és szükséges a következő lépésedhez. Különböző szemszögből vizsgálhatjuk meg a helyzetedet, megkönnyítve neked a rálátást és az átkeretezést. Kiteheted mindazt, ami belül feszít, én meghallgatlak, elfogadással figyelek, adom hozzá a biztonságos teret, támogatlak. Szétszálazzuk a dolgaidat, és a folyamat gyógyító hatása alkalomról alkalomra érezhető!

Utána következik a relax masszázs, amely alatt lazító, simító mozdulatokkal, plusz illóolajok használatával elkezdjük az oldást, oldódást. Bármilyen érzelmi állapotban is érkezel, a masszázs alatt letehetsz minden olyat, ami akkor és ott szavakkal vagy szavak nélkül lehetséges. A fizikai testeden dolgozva segítjük a jóllétedet, „haladunk kívülről befelé”, hangolódunk a legbensőbb önvalódra. Az izmok elernyedése, az idegek megnyugtatása, a stresszpontok megdolgozása után áramlásban maradunk és mindezt a folyamatot támogatjuk meg még egy metamorf masszázzsal. A tapasztalatom szerint ezek után nem kell már sok a mély-relaxált állapot kialakulásához, ami lehetővé teszi a finom és lágy hangolást a tudatalattiban is.

A metamorf kezelés rendkívül hatékonyan oldja a gerinc reflexpontjain keresztül életed energiájának blokkjait, a mélyben elrejtett traumáidat és fájdalmaidat, amik az adott időpillanatban éppen elérhetők és feldolgozhatók, a lelked számára is befogadhatók.

A TeLeSzel csomag választásakor számíts egy három és fél órás együttlétre, aminek a végén szárnyalni fogsz a lerakott terhektől mentesen, a kioldott blokkok nélkül. Bérlet vásárlása esetén még plusz 10% kedvezmény jár ebből a kedvező csomagárból!

A legjobb úton jársz csodás önMAGad felé!

 

Náluk foglalhatod: