Személyiségteszt + konzultációEz a teszt egy látszólag egyszerű rajzos teszt.
A vizsgálat  extrapszichológia alapon működik, melyben vizsgálom a kliens teljes személyiség tipológiáját.
Megmutatkozik belőle a fizikai, az emocionális és intellektuális képesség. Ebben a természeti tipológiában különböző markerek alapján számítom ki a személy jobb és bal agyféltekés képességeit, melyik erősebb vagy gyengébb. 
Mint tudjuk a jobb agyfélteke az emóciók oldala (lelki), a bal agyfélteke a racionális oldalunk. (logika).
 
Minden embernek van saját dinamikája, vannak biológiai és energetikai szervei.
Ezek együttes működése adja meg az ember képességeit, hajlamait.
Ebből a tesztből megmutatkoznak a rejtett képességek, melyeket már korábban esetleg az illető elnyomott magában, mert más volt az elvárása a környezetének (szülői elvárás),nem azt tanulhatta amit szeretett volna….stb. Sajnos ezek a dolgok elraktározódnak a tudatalattiban, és akár egy egész életen át boldogtalanságot okozhatnak, talán egy “örök” elégedetlen érzést válthatnak ki, amely az idők során patológiás tüneteket is produkálhat.
 
Ez a teszt hasznos lehet a pályaválasztás előtt álló gyermekeknek is, amikor még a gyerek nem tudja mi akar lenni, -tűzoltó vagy katona-? A szülő ha ismeri a gyermek személyiség tipológiáját, biztosan jó irányban tudja őt segíteni.
 
Ez a teszt két találkozást igényel a hozzám fordulóktól, első találkozásunk a teszt elkészítése, amit én aztán feldolgozok, ez kb.4 órás munka, a második találkozás az eredmény megbeszélése.
 
Szeretettel várok mindenkit segítő szerepben, aki jobban szeretné ismerni önmagát, képességeit.
 

 

Náluk foglalhatod: