Svt + festészet

Hogy kerül az SVT mellé a festészet.?

Egy kedves vendégem, aki masszázsra jött hozzám elmondta, hogy lelki problémákkal küzd, majd ajánlottam neki az svt -ét és mivel azt is elárulta, mióta beteg azóta nem tud alkotni, pedig munkái csodásak, megnézhettem őket fotón.Jött egy ötlet, az Svt munkát végigvisszük, a lélek tisztul és átalakulnak az energiák Szellemi vezetőnk segítségével. Majd rákérdezünk az élményfestésre, megtudjuk mennyi színt használjunk és milyen színeket alkalmazzunk ,ami az ő  lelkének a legjobb, hogy gyógyuljon, fejlődjön, szárnyaljon.

Egy élmény az alkotónak és nekem is. Együtt látjuk kibontakozni a csodát ….Ami belülről jön az kivetül a vászonra.A színek a zene gyógyítóan hatnak .

Ötleteket tudok adni ,ha elakadnál  ,csak rád figyelek. Itt te vagy a fontos.Amennyiben kimarad az svt ,….lehetőség van így is alkotni.A lélekhangoló és festészet erről szól ,hogy meditáció után kiválasztjuk a színeket belső intuíció alapján majd festünk ,amit érzünk illetve segítek ha kéred .Gyere, és éld át te is, ragadj ecsetet és festéket színezd ki a világodat.

 

 

Náluk foglalhatod: