„Summer skin” alakformáló, bőrfeszesítő kezelés

[60 perc / 90 perc ]


 

„Summer skin” alakformáló, bőrfeszesítő kezelés (has/fenék/comb esetleg kar) masszázzsal tekercseléssel és köpölyözéssel (+alakformálást/fogyást segítő relaxációval).

Természetes, hatékony módszer a problémás területek formálására, tökéletes kiegészítése fogyókúrának,méregtelenítésnek, életmódváltásnak, és kúraszerű alkalmazása esetén hatékony segítség a célzott területek hosszútávú formálására és a bőr szépítésére.

A kezelés során az izomzat ellazul, felgyorsul a méregtelenítési folyamat: javul a kezelt területek vérellátása, vérkeringése, anyagcseréje, zsírégető, bőrtisztító, bőrfezesítő hatású, javítja a kötőszövet állagát, halványulnak a nyúlási és terhességi csíkok, striák is, valamint látványos (centiméterekben is mérhető) fogyás is elérhető.

A kúrát mindenképpen érdemes megtámogatni, kiegészíteni belső megtisztulással is pl: megfelelő folyadékmennyiséggel, egészséges táplálkozással, méregtelenítéssel, szaunázással stb., valamint rendszeres testmozgással.

Kinek ajánlom:

 • 18. életévüket betöltött hölgyeknek,
 •  akik narancsbőr nélküli bársonyos bőrt szeretnének, akár strandszezonra, akár miniszoknya viseléshez,
 • akik aktívan fogyókúráznak és szeretnék, ha a bőrük is lekövetné a változást,
 • akik a keringési rendszerüket szeretnék kicsit megdolgoztatni és tisztítani,
 • akik nemcsak a testüket, hanem a lelküket is szeretnék hozzáigazítani új életmódjukhoz a tartós eredményért.

Mikor nem ajánlom:

 • bőrsérülések esetén, pl: irritált vagy napégette bőrön, fekélyes bőrfelületen,
 • menstruáció idején az 1-3 napban (vérbőséget okoz),
 • várandósság esetén,
 • lázas állapotban,
 • vérzékenység esetén,
 • fertőző betegség esetén.

FONTOS! Ez a kezelés nem mindenkinek ajánlott, tehát előtte mindenképpen egyeztetés szükséges!

Hogyan zajlik a kezelés?Az alakformáló masszázs tulajdonképpen 60-90 perces cellulit (narancsbőr) kezelés, ami tekercselő fóliás testkezelésből és erőteljes/aktív masszázsból illetve köpölyözésből áll.

Melegítő, feszesítő géllel és tekercseléssel kezdünk, majd masszázságyon 30 perc ellazult pihenés következik vezetett relaxációval, miközben a gél hatására a testben a keringés fokozódik (a hőérzékelés megváltozik). A fel nem szívódott gélt lemosom, majd a narancsbőr elleni krémet bedolgozom az érintett testrészekbe, illetve köpölyözéssel is rásegítünk a krém hatóanyagainak bejutásához.

Használt krémek: thermo active hot gel (melegítő, feszesítő zselé), és thermo sliming body cream(narancsbőr elleni krém).

FONTOS! Bármelyik termékkel és összetevővel (kávé, fahéj, vadgesztenye, kapszaicin) kapcsolatos allergia esetén a kezelés nem végezhető el, ezért mielőtt belekezdünk mindenképpen egyeztetünk!

Mennyi ideig tart a kezelés?A kezelés 60/90 perces, de kérlek számolj 10 percnyi „beszélgető időt” is hozzá, hiszen itt is van hangolódás az elején és lecsengés a végén… 

Mit hozz magaddal?olyan alsóneműt, amit nem sajnálsz (a legjobb választás pl: régi pamut sportmelltartó és tanga), zoknit (FONTOS lesz, mert a kezelés hatására a hőérzékelés megváltozik!)

Hány kezelés ajánlott?Ez a kezelés kúra szerűen hetente 2-szer, összességében 8-10 alkalommal ajánlott, ez kb 4-5 heteskezelést jelent, majd 2-3 hét kihagyás után ismételhető, ha szükséges.

BÉRLET Summer skin 10 alkalmas
60 perces 85.000,-
90 perces 120.000,-
 
BÉRLET Summer skin 5 alkalmas
60 perces 45.000,-
90 perces 65.000,-

 

 

Náluk foglalhatod: