Sómasszázs

60 perc


 

masszázs, illóolajokkal kevert sóval történik. Nemcsak a felsö, elhalt hámsejtek távolítódnak el, de a mélyebb hámszövetek is méregtelenítödnek vele, miközben a só magas nyomelem és ásványi anyag tartalma is felszívódik. 

Élénkíti a vérkeringést, javítja a sejt anyagcserét és a faggyúmüködést. Erösödik az immunrendszer, szépül, hidratálódik a bör, mi közben ön  kellemesen ellazul. Növényi és állati eredetű bör radír. Már sok ezer évvel ezelött, mikor még az emberek szoros kapcsolatban éltek a természettel, tudták, mivel javíthatják közérzetüket, lassíthatják az öregedési folyamatot. Ezért már akkor használtak sok okos receptúrát, ami az évezredek alatt feledésbe merült, de a titkos papirusz tekercsekröl, különböző iratokból eljutottak hozzánk és lehetöségünk van az ösi receptek használatára. 

Elchemikalizálódott világunkban már az is felüdülés, ha frissen sajtolt gyümölcs levet ihatunk, ugyan így reagál a börünk is ha frissen elökészített anyaggal kényeztetjük. Börünk nem csak megszabadul a fölösleges, elhalt hámrétegtöl, de a friss, lédús, ásványi anyagokban gazdag készítmények gyorsan felszívódnak és pillanatokon belül érezhetö pozitív változást érnek el. ​

Jó hír: a böröd napokon át megörzi a kezelésnél elnyert frissességét, üdeségét.

A Himalája kristály sót a királyok sójának tekintik és egy himalájai sóbánya legmélyebb és legtisztább szintjéről bányásszák. A tiszta, szinte átlátszó kristályok, úgy néznek ki, mint a csiszolatlan gyémántok. A só támogatja a szervezet öngyógyító erejét, ezért mindennemű betegségre pozitív hatással van. Védi a sejteket, segít a koncentrációs zavar megszüntetésében. A só, mint egy semleges erő kiegyenlítően hat mind a magas-, mind az alacsony vérnyomásra. Fontos az izomzat és az erőnlét fenntartásához, megszünteti az izomgörcsöket. Erősíti az immunrendszert, így segít az allergiás megbetegedéseknél. A Himalája só felhasználása a masszázs-szolgáltatások között egyre elterjedtebb. A masszázst a has és a mellkas kivételével, teljes testen végezzük a só és az olaj keverékével. A frissítő, lazító masszázs elemeit alkalmazzuk, tehát nem az erőteljes mozdulatokat. 

Ezzel a kezeléssel nemcsak a felső, elhalt hámsejteket távolítjuk el, hanem a mélyebb hámszöveteket is méregtelenítjük vele, miközben a só magas nyomelem- és ásványi anyag tartalma is felszívódik.  A masszázs mozdulatok segítik a felszívódást, a sós olajokkal együtt élénkíti a vérkeringést, javítja a sejt anyagcseréjét és a faggyúműködést.A hatásfok emelése érdekében a masszázs végén a vendéget betakarjuk törölközővel és 20 percen keresztül hagyjuk pihenni. 

A masszázs után csak két óra elteltével ajánlott fürödni vagy zuhanyozni, időt hagyva a hatóanyagok teljes felszívódásának.

 

Náluk foglalhatod: