Páros hangfürdő / Hangtál terápia pároknakEgyre több pár érezheti, hogy jelenlegi világunkban a sok kihívás, az élet adta új szituációk, próbára teszik a kapcsolatukat. A páros hangfürdő célja, hogy harmonizáljon, összehangoljon, hogy az esetleges felmerülő „problémákat” egy más szinten tudjátok kezelni. Finomodhattok, lágyulhattok, hogy a béke, szeretet legyen jelen.

Az egészséges szervezet jól hangolt, saját frekvenciáján rezeg. Ezt a harmóniát zavarják meg a külső tényezők, mint veszekedés, ordítozás, illetve belső tényezők,mint neheztelés, harag, düh. A hangtálak rezonanciája viszont úgy stimulálja a szöveteket, hogy az képes legyen ismét saját frekvenciáján rezegni.

A kezelés ruhában történik, a földön. Általában első körben letisztítom külön-külön az aurátokat, csakráitokat, majd összehangollak benneteket. Intuitív dolgozom, így lehet a tálak a testeteken is lesz.

Mindannyian mások vagyunk, így a hangtálak hangjára sem egyformán reagálunk. Ha valaki mást tapasztal, mint amit elvárt, vagy amiről másoktól hallott, ne aggódjon. Ha hangok felélénkíthetik az érzékeket, hangulatokat ébreszthetnek, vagy emlékeket eleveníthetnek fel, ami lehet negatív vagy pozitív.Ha többszöri próbálkozás után sem okoz jó érzéseket a hangtálak zengése, úgy átmenetileg érdemes más, a rezgésterápia körébe tartozó eszközt keresni.

Eddigi tapasztalat, hogy a harmadik alkalom után érzik meg a résztvevők, hogy a rezgések a csontjukba hatolt. Természetesen, már akár az első alkalommal is olyan megtapasztalások lehetnek, amit el sem tud képzelni az ember.

Ajánlott kétheti rendszerességgel, 2-3 alkalmat igénybe venni.

Szeretettel várlak benneteket!Andrea

 

Náluk foglalhatod: