Lomi Lomi Nui masszázs

[60 perc / 120 perc]


Autentikus Lomi Lomi Nui érintés

„Gyúrni,dagasztani,aprítani nagyszerű.Amikor megérinted a bőrt,a csontokat is megérinted.”

Lomi lomi a hawaii masszázs , a test mélyreható, rendkívül nagy hatású megdolgozásának a neve. Minden sejtünknek van szíve, és amikor szeretünk,testünk minden sejtmagja felragyog. Mindaz,amit átélünk  elraktározódik testünkben. A sejtekben megőrzött rossz élmények megbetegedéshez vezethet, ha nem nyúlunk hozzájuk szeretettel, amitől ismét fesztelenné válnak. Tested melyik része kiált érintésért és gyengédségért? Melyik része nem volt már régóta megérintve? Részesítsd testedet ebben a szeretetben és érintésben. Lazíts!

Ho’omakai – Áldás

„Mielőtt valaminek nekilátnál,hagyd,hogy eltöltse az áldás aranyló fénye.Áldd meg a jelent! Áldd,amíg mosolyogsz!”

Az áldás a Hawaii-szigeteken a legfontosabb gesztusok egyike. Mint sok más esemény ezelőtt, a gyógyítás előtt és után áldást mondanak,hogy az eseményt a legfelsőbb erők oltalmába ajánlják. Az áldás hatására minden élőlény sejtszerkezete felragyog,szebbé,erősebbé és élénkebbé lesz. Hawaii nyelven az áldást úgy mondják: „ho’makai”, ami jóindulatot,jóságot és élményt is jelent. /forrás: Aloha – öröknaptár Jeanne Ruland, Huna filozófia/

Az autentikus Lomi-lomi nui kezeléshez sprituális előkészület szükséges. Ezek az ima,az áldás,a tánc és a meditáció. Ezáltal a kezelő és a kezelő hely megtisztult,fénnyel feltöltött lesz,amiben a fejlődés meg tud történni. Hogyan?

A kezelés során fontos a tudatos légzés,ami által a kezelő és a kezelt energetikailag össze tud kapcsolódni. Ez ugy történik meg a gyakorlatban,hogy a kezelő figyeli a kezelt légzésének ritmusát és mélységét és úgy lélegezz,mint ahogyan a kezelt. A cél a mély és pihentető légzés állapot létrejötte, amit a masszázs hoz létre a kezeltben. Ezért a kezelés lassú,elmélyült és a víz hullámzó áramlására emlékeztető. Mindez beolajozott testen történik,ami által az érintés és a masszírozás méz édessé válik,amiben az emberi szövetek teljesen feltudnak lazulni és ezáltal a feszültségek kioldódni.

A végső cél a kezelés során,hogy a kezelt az üresség állapotba vagyis a gondolat nélküliség állapotba időzzön. Mindezek összességében frissítő,sejtjeiben megújuló,boldog tudatállapotot ad a kezelést követően.

Fontos tudni valók a kezelésről:Olajos,ezért:– fodrász előtt érdemes jönni

-a zuhanyzáshoz biztosítva van számodra törölköző és tusfürdő,amit ingyen használhatsz a stúdióban

A masszázs teljesen fájdalommentes. A lágy érintés ellenére nagyon jó stresszoldó hatása van.

Kiknek ajánlott?Mindenkinek,aki stresszes, szorongással teli időszakon megy keresztül, és szeretné feledni amindennapi gondokat.

 

Náluk foglalhatod: