Lelki blokkoldó csomag

Változz! Indulj el a felfedezőútra önmagaddal!

4 lépcsős / 8 alkalmas – 50 napos program.

Ezen időszak alatt megtanulod hogyan emelkedj felül nap, mint nap felmerülő problémás helyzeteken, hogyan kezeld a stresszt.Mesterkulcsot kapsz Önmagadhoz és az élet helyzeted megváltoztatásához.

Tartalma:

Első lépcső:  Egyéni konzultáció 90’Egyéni konzultáció alkalmával teljes odafigyeléssel fordulok klienseim felé. Ők határozzák meg a problémáikat és azt is, hogy mit szeretnének elérni. Én segíteni fogom őket, hogy elérjék az általuk megfogalmazottakat. Ezen alkalommal beszéljük meg a lehetőségeket, a helyreállításhoz szükséges eszközöket, technikákat. Test, lélek szinten nyújtok támogatást. Testi szinten minden esetben egy méregtelenítési folyamattal kezdjük, amiben a Rügyesszenciák fognak segíteni.-Méregtelítő Komplex Rügyesszencia 50ml D1 hígításban AJÁNDÉK! a 6 hetes méregtelenítő kúrához

Második lépcső:  Egyéni elengedés -az Önátadás útja + Meditáció 240’

MINDANNYIAN EMBERI MEGTAPASZTALÁST ÁT ÉLŐ SPIRITUÁLIS LÉNYEK VAGYUNK.-A nagy tanítók, bölcsek egyetemes üzenete: A mennyek országa bennetek van!-Dr. Hawkins gyakran emlékeztet rá, hogy "amit kerestek" az nem más, mint saját ÉNETEK. -Miért olyan nehéz elérni azt, ami velünk született és valódi lényünk szerves része?-Miért vagyunk boldogtalanok, ha boldogsággal vagyunk megáldva?-Ha a "Mennyek országa" bennünk van miért érezzük magunkat pokolian?-Hogyan szabadulhatnánk meg békétlenség mocsarából, amely oly fáradságossá teszi a belső békéhez vezető utat?

Ezek kérdések megválaszolására dolgoztam ki egy: SORSFORDÍTÓ LELKI BLOKKOLDÁSTAmely egy Mesterkulcsot tartalmaz Önmagadhoz és az élet helyzeted megváltoztatásához.HA TE ÁTALAKULSZ, AZ EGÉSZ VILÁG ÁTALAKUL, MERT A VILÁG CSAK VISSZATÜKRÖZŐDÉS. 

AZ ÖNÁTADÁS ÚTJA EGY SZABADABB ÉLET TÉRKÉPÉT ADJA, ANNAK, AKI HAJLANDÓ AZUTAT MEGTENNI! — AMELYEN ÉN VEZETLEK VÉGIG.

Harmadik lépcső:  5 alkalmas lelki blokkoldó masszázs: alkalmanként 60’Itt a Metamorf masszázs speciális lelki blokkoldó hatását alkalmazom. Ez a technika a gerinc reflex pontjait célozza meg. az életünk során különböző lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom ér bennünket,  és raktározódik el, mélyen a tudatalattiban. Ezek a lelki blokkok, mint a folyón a gátak, akadályozzák az energiaáramlást. Bizonyos területek energia hiányosak lesznek, betegségek alakulhatnak ki.   Lelki szinten gátlásosak leszünk, félelmekkel, fóbiákkal, depresszióval küzdünk. Nem úgy működik az életünk, ahogy szeretnénk, nem tudjuk megoldani problémákat. A metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel a lábon, kézen és a fejen a gerinc reflex pontjain keresztül stimulálja a gerincet és a keletkező energia-hullám kilöki ezeket a gátakat. 

Negyedik lépcső: Egyéni konzultáció + Meditáció 90’

Ezt az egyéni konzultációt nevezhetjük záró konzultációnak, amikor sor kerül az elmúlt 7 hét, alattát élt események átbeszélésére. A folyamat révén megélt változások megbeszélésére, valamint további lehetőségek tervezésére. A legvégén az elengedési folyamatot egy Meditációval zárjuk.

A négy lépcsős csomag egyösszegű fizetés esetén: 72.000.- Ft.

Lehetőség van 2 részletben való fizetésre: 2 x 40.000.-Ft.

Alkalmanként fizetés esetén: 12.000.-Ft/ alkalom, összesen: 96.000.- Ft.

 

Náluk foglalhatod: