Lélekemelő csomag – Szupportív terápia + metamorf masszázsEnnek a csomagnak az igénye a gyakorlatban született meg. Terápiás munka és metamorf masszázs egy találkozás alatt. Munkám során előszeretettel alkalmazom együttesen a módszereket és a tudásomat, kihasználva azok egymást erősítő (szinergista) hatását.

A terápiás beszélgetéssel szavakba öntheted, ami foglalkoztat, ami gondot, akadályt, nehézséget jelent. Tudatosba hozhatjuk együtt, ami akkor és ott lehetséges és szükséges a következő lépésedhez. Különböző szemszögből vizsgálhatjuk meg a helyzetedet, megkönnyítve neked a rálátást és az átkeretezést. Kiteheted mindazt, ami belül feszít, én meghallgatlak, elfogadással figyelek, adom hozzá a biztonságos teret, támogatlak. Szétszálazzuk a dolgaidat, és a folyamat gyógyító hatása alkalomról alkalomra érezhető!

Mindezt a folyamatot támogatjuk meg még egy metamorf masszázzsal, melynek mély-relaxált állapota lehetővé teszi a finom és lágy hangolást a tudatalattiban is. A metamorf kezelés rendkívül hatékonyan oldja a gerinc reflexpontjain keresztül életed energiájának blokkjait, a mélyben elrejtett traumáidat és fájdalmaidat, amik az adott időpillanatban éppen elérhetők és feldolgozhatók, a lelked számára is befogadhatók.

A lélekemelő csomag választásakor számíts egy kétórás együttlétre, aminek a végén könnyebb leszel a lerakott terhektől. Bérlet vásárlása esetén még plusz 10% kedvezmény jár ebből a kedvező csomagárból!

A legjobb úton jársz csodás önMAGad felé!

 

Náluk foglalhatod:

 

[dt_sc_3 /]