Kleopátra masszázs

90 / 120 perc

12 000 / 15 000.- HUF

 

Segít megőrizni bőre fiatalságát és rugalmasságát. Kiváló minőségű készítményekkel történik a kezelés, melyek egytől egyig bőrnyugtató, bőrtápláló hatásúak. 

A testi-lelki harmónia elérését aromaterápiás illóolajok, méz és kecsketej felhasználása segíti. A selymes puha bőr titka. A bőrradír már magában csodát művel a testeddel, a bőröddel, de ez még mindig fokozható. 

Szintén egyedi recept alapján speciális összetevőkből készített kezelőanyag, ami még selymesebbé, rugalmasabbá teszi a bőrödet. 

Amint a kezelőanyag felkerült a testedre vékony fóliába csomagolva maradsz kb 40 percig az asztalon, ez alatt az idő alatt a tested kellemes meleg dusztban lubickol az élvezetekben.

Eddig talptól, nyakig foglalkoztam veled és most sor kerül az arcbőrödre. Nálam ugyan test kezelést kapsz, de fájna a szívem, ha az arcod nem kapna kellő figyelmet, arcodon a speciális arcmasszázs fogásait alkalmazva, szinte kivasalom az arcbőrödet, és az megtelik élettel, üde fiatal színt kap.

Ilyen és hasonló kezelések után nem meglepő, hogy Kleopátra szépségét, fiatalságát napjainkig legenda lengi körül. Ezt a legendás szépséget, üdeséget kínálja számodra is a terápia, ami áll test radírból, aroma olajos masszázsból utána 40 perc fóliás, pihentetö dunszt arc és fej masszázzsal kombinálva. Mindezt megkaphatod úgy 180 perc alatt.

 

Náluk foglalhatod: