Illóolajos masszázs

60  / 90 / 120 perc

8 000 / 10 000 / 12 000.- HUF

 

Az illóolaj a természet csodás élőlényei, a növények esszenciáját, mondhatjuk nyugodtan: a lelkét használja fel, hasznosítja különböző kezelési formák során, mint pl. az illóolajos fürdő, borogatás, inhalálás, bedörzsölés és a masszázs. A módszer nem új keletű, az ember ősidők fogva alkalmazza ezeket a finoman dolgozó, de annál hatékonyabb technikákat egészségének megőrzése ill. helyreállítása céljából. Alapvetően fertőzésgátló hatással bírnak és sokuk rendelkezik baktériumölő, vírusölő, fájdalomcsillapító, görcsoldó, gombaölő, antidepresszáns, lazító, lelkileg felemelő, stresszoldó ill. immunerősítő hatással.

Várandósoknak is tökéletes választás, gondosan megválasztott olajokkal, a megfelelő hígításban. Az illatok alkalmazása a masszázs során felerősíti a masszázs eredendően is jótékony hatásait. Az illóolajok a bőrön keresztül bekerülve a véráramba kapcsolatba kerülnek a szervezettel. Rendszeres, tudatos alkalmazásuk mindhárom – testi-lelki-szellemi – szinten kifejti hatását. Természetesen mindez kizárólag 100%-osan tiszta olajokkal érhető el, szintetikus úton előállított illatok nem kerülhetnek szóba. Jómagam jelenleg angol (Fragrant Earth) ill. német (Ingeborg Stadelmann) földről származó illóolajokkal ill. keverékekkel dolgozom, hordozóolajként, melybe az illatokat keverem, mandula ill. kókuszolajat használok kiegészítve szükség szerint ligetszépe-, avokádó- vagy argánolajjal, jojobaviasszal és sheavajjal.

Az illóolajos masszázs során az aktuális állapotodnak megfelelő olajkeveréket alkalmazom ill. lehetőség van egy kérdőív kitöltésére. Személyre szabott illóolaj keveréket kapsz, amit szükség szerint haza is vihetsz, így otthon is tudod folytatni a kezelést és tapasztalni az illatok különleges birodalmát. Használd bátran a természet erejét egészséged, jól-léted fenntartása érdekében!

 

Náluk foglalhatod: