One Brain (Egységes Agy – Három az Egyben) kineziológiai módszer

A kineziológiai módszerek egyik legteljesebb ága a One Brain, amely – ahogy a nevében is benne van – agyunk egységére, teljességére utal. Ma már számos kutatási eredmény bizonyítja a stressz életünkre gyakorolt negatív hatásait. Ekkor a jobb és a bal agyféltekék közötti információáramlás blokkolódhat, és nem tudjuk képességeinket a maguk teljes kapacitásában megélni, sőt idővel azt is érezhetjük, hogy nincs választásunk és berögzült minták alapján működünk.

Izomteszt segítségével azonosítjuk az érzelmi stresszt kiváltó okokat, valamint oldjuk azokat a szakma eszköztárából személyre szabottan kitesztelt korrekciókkal, melyek többek között a nyugati és a keleti gyógymódok ötvözetén, az agykutatás és a táplálkozástudomány eredményein, légző- és vizualizációs technikákon, esszenciák, valamint különféle szimbólumrendszerek felhasználásán alapszanak. Ha szükséges, további gyakorlatok végzésére kérjük meg a klienst, mintegy házi feladatként.

A módszer különleges és holisztikus, mert a testi, a tudatalatti és a tudatos / test-lélek- szellem szinteket egyaránt rendezi, valamint abból indul ki, hogy a test mindent elraktároz és ezáltal a megoldás forrása mindig a vizsgált személy maga. A jelenbeli és múltbeli érzelmi stressztől való felszabadulás beindítja a mindaddig lekötött erőforrásokat, energetikai egyensúlyunk helyreáll, beindulnak az öngyógyító mechanizmusok, gátló hitrendszereink átalakulnak és ezáltal megváltozik hozzáállásunk, gondolkodásmódunk.

Hogy kinek hány alkalom, illetve mennyi idő szükséges a pozitív változás eléréséhez, az teljesen egyéni, de amelyek biztosan szerepet játszanak ebben, az az, hogy mennyi ideje áll fenn a probléma, valójában mennyire szeretné a változást a kliens, és hajlandó-e tenni is érte, azaz tulajdonképpen önmagáért.

Kiválóan alkalmas stresszkezelésre, képességfejlesztésre, félelmek, szorongások, blokkok feloldására, önbizalom növelésre, testi-lelki fájdalmak kezelésére, egy magasabb rálátás megszerzésére, azaz arra, hogy harmóniába kerüljünk önmagunkkal és az Élet kihívásaival.

 

Náluk foglalhatod: