Detoxenne méregtelenítő masszázs

60 perc / 90 perc

9 500 / 13 500.- HUF

A Detoxenne – méregtelenítő, alakformáló masszázs során fokozódik a nyirokkeringés és a méreganyagok kiürülése a szervezetből.A bőr feszesebb lesz, a cellulit pedig gyengéden, mégis hatékonyan csökkenthető.

A masszázs során használt, Adrienne Feller által speciálisan kifejlesztett keverék összetevői között szerepel a ciprus, rozmaring, atlasz cédrus és virginiai boróka illóolaj, amelyek méregtelenítésre, nyirokkeringés fokozására, általános közérzet javításra, zsírbontásra és immunerősítésre is ajánlottak.

 Ez a speciális, nyirokkeringést fokozó masszázs kiváló kiegészítése lehet a tavaszi, vagy az évközbeni méregtelenítő kúráknak, fogyókúráknak. Ebben az esetben több alkalom ajánlott. Önálló programként is igénybe lehet venni, ekkor az egészség és szépség megőrzését segíti. A masszázstechnika lágy, mégis hatékony. A masszázs során teljes, relaxált állapot érhető el.

Az egy órás testi és lelki méregtelenítést segítő masszázs után igény szerint egy zöld agyagos pakolás felhelyezése történik, melynek hatására a bőr mikrocirkulációja még erőteljesebben fokozódik, a méreganyagok kiürülésével egyidőben pedig a bőr kontúrja tónusosabb, feszesebb, selymes tapintású lesz.

Detoxenne méregtelenítő masszázs 60 perc 9.500.-

Detoxenne méregtelenítő masszázs és zöld agyagos, illóolajos pakolással együtt  90 perc 13.500.-

A masszázs után bőséges folyadékfogyasztás ajánlott!

Több alkalom ajánlott:

Kb. 6 hétre elosztva: 3 hétig heti 2 alkalom, utána heti 1.

 

Az öt és tíz alkalmas bérletekre itt is érvényes a 10%-os kedvezmény.

 

 

Náluk foglalhatod: