AngyalterápiaA terápiát a probléma megismerésével és feltárásával kezdjük, illetve az erre kapott angyali válaszok, útmutatás ismertetésével, melyhez az angyalkártyát is segítségül hívom.

A terápia során az Arkangyalok védelme és vezetése alatt történik meg a segítséget kérő személy aurájának és csakráinak tisztítása. Sor kerül az energiát elszívó előző vagy jelenlegi kapcsolataink során kialakult éteri kötelékek elvágására és a különböző irigység és féltékenység alapú ártó szándékú energiák eltávolítására. A segítséget kérő személy megtisztul további korlátozó félelmeitől és negatív hiedelmeitől.

A kezelés során angyali energiákkal dolgozom, érintés nélkül. A kezelt személy eközben kényelmesen fekszik, pihen.

A kezelés hatására a kezelt személy relaxált állapotba kerül, kioldódnak a benne lévő félelmek, harag, negatív érzelmek. Ez az állapot, illetve a kezelt személy lelki békéjének visszaállítása, az önmagába vetett hit és erő újbóli megtalálása segít abban, hogy a kezelt személy megtalálja az egységhez, szeretethez, békéhez és egészséghez vezető utat.

 A kezelések nem minősülnek orvosi módszernek és nem helyettesíthetik azokat. A gyógyulás, gyógyítás fogalmakat a lélek harmóniájának és békéjének visszaállításának megfelelőjeként használom.

A terápia kiegészítheti a hagyományos egészségügyi kezeléseket, megteremtve a kezelt személy lelki harmóniáját.

Az angyalterápia leírása dr.Sándor Judit Angyalterapeuta honlapjáról származik, akinél az Angyalterápia mindhárom képzését elvégeztem. A módszer dr. DoreenVirtue tanításaira és az Arkangyalok iránymutatására épül.

 

Náluk foglalhatod: