Szeretet masszázs képzés pároknak

Minden ember szeretné megélni párkapcsolatában az egyre magasabb szintű, tiszta szeretetet, szerelmet. Vágyunk arra, hogy egyesüljünk a szeretett Lélekkel. Oly erős és kiolthatatlan ez a vágy bennünk emberekben, hogy képesek vagyunk egész életünkben keresni, kutatni ennek a módját. 
“Egyetlen érintés felér tízezer szóval.” 
 
A szeretet egyik legtisztább kifejezési módja az érintés. Általa oly mélységekbe és magasságokban juthatunk el, ami szavakkal nem kifejezhető. A kapcsolatba meghittséget, intimitást, lágyságot és egyetértést hoz. 
  
 
 
                      “Az érintés a szeretet egyik legerősebb megnyilvánulása, amely legyőzi a gátlásokat és megerősíti a kapcsolatokat.”

 

Az érintéssel különböző pozitív hatást tudunk elérni.

 
Egészen csecsemőkortól szükségünk van az érintésre, ölelésre, testi kontaktusra. Az érintés hiányára nem szeretnék kitérni, annak beláthatatlan következménye van. Gyermekként megtanuljuk, hogy vigaszra lelünk édesanyánk ölében, szerető karjaiban megszűnik a félelem, a fájdalom testünkből és lelkünkből.. Felnőttként ugyanúgy szükségünk van az érintésre, csak más formában. Legyünk akár társas kapcsolatban, vagy szülői mivoltunkban, az érintésre szükségünk van. Nem csak a testünk, hanem lelkünk is vágyik az érintésre.
 
 
A masszázs, és maga az érintés megváltoztatja a fizikai és az érzelmi állapotunkat, hiszen lazítja az izmainkat, oldja a bennünk lévő feszültségeket, görcsöket és beindítja, felerősíti az öngyógyító folyamatokat. Emellett mentálisan nyugtat, érzelmileg feltölt és szeretetteljesebbé tesz bennünket. Amilyen a testünk aktuális állapota, olyan a viselkedésünk. Megfigyelhetjük magunkon, és nagyon hamar tapasztaljuk, ha görcsölünk valami probléma megoldásán, vagy stressz ér minket, befeszülnek az izmaink, görcsössé válik a vállunk, nyakunk, vádlink. Az érintésnek, masszázsnak köszönhetően nagyon hamar sikerül ezeket a területeket lelazítani. Azonnal megváltozik a problémához való hozzáállásunk, könnyebben tesszük meg a szükséges lépéseket a megoldás irányába. Nem is gondoljuk milyen nagy segítség is ez számunkra, míg meg nem tapasztaljuk.
 
Az érintés több formáját lehet erre segítségül hívni.

 

Általános szokássá vált az, hogy hivatásos masszőrökhöz fordulunk, amikor szükségünk van arra, hogy ellazítsák a megterhelt izmainkat, hogy a bennünk lévő görcsöket feloldják.

De mi történik azokkal az emberekkel, akik nem szeretnek masszőrhöz fordulni? Vannak akik nem szeretik az érintést elfogadni idegentől. Bizony rájuk is kell gondolnunk!

Vannak akik felnőttként csak a párjuktól tudják befogadni az érintést.
Számukra nyújthat lehetőséget, hogy elsajátítsák az érintés művészetét.
  

Minőségi változás és fejlődés a kapcsolatban. 

 
“Az érintés olyan érzelmek kifejezésére van kitalálva, amiket szavakkal nem lehet elmondani.”

 

Már itt az elején szeretnék tisztázni egy nagyon fontos dolgot. A szeretet masszázs nem erotikus masszázs. Hivatásos masszőrként néha belefutok abba, hogy ezt nem mindenki tudja különválasztani, így fontosnak tartom ezt kiemelni. A páros masszázst az teszi igazán egyedivé, hogy a pár mindkét tagja részt vesz a képzésen, és mindketten egyenlő arányban részesülnek a “szakmai” tudásból. Ezáltal otthon mindkét fél egyenlő részben tud adni a másiknak,  így az “adok-kapok” és a szeretet áramoltatása egyensúlyba kerül.

 

 Többször hallottam már az alábbi nehézségeket, melyek az otthoni masszázsnál jelentkeznek:

 • túl erősen masszírozol, fáj
 • túl gyengén masszírozol, nem érzem amit csinálsz
 • hamar elfárad a kezem
 • hamar elfáradok, kényelmetlen a testtartásom masszázs közben
 • nem tudom mit kell csinálni, nem ismerem a masszázsfogásokat
 • félek hogy ártok a páromnak
 • nem tudom mivel masszírozzak
 • stb.

 

Ezekhez nyújt segítséget a gyakorlati képzés, mely során elsajátítasz különböző masszázsfogásokat, amire a kezdeti fázisban mindenkinek szüksége van.  Ezen felül még egy nagyon fontos dolgot fogsz megtapasztalni a tanultak alapján, mégpedig azt, hogy milyen csodálatos érzés a tiszta feltétel nélküli szeretet áramoltatása, mellyel gyógyítod és “átöleled” az általad legjobban szeretett ember Testét és Lelkét.

 

 

 
Technikai információk:

A masszázs képzésen egyszerre csak egy pár vesz részt.

 

Időtartama: 2 nap (csütörtök-péntek vagy szombat-vasárnap) 10:00-16:00, vagy 9:00-15:00

A pontos dátumot közösen találjuk meg.

 

Helyszín: 

 • Zöldsziget Masszázs és Jóga StúdióBudapest, IX. kerület
 • Budapest, IX. ker. Ráday u. 16.

 

Képzés díja: 

2 főnek a 2 napra 40.000.- 

 

Elérhetőségeim: 

 • suranyireka@gmail.com 
 • 06/30 565-0033

 

Bármi kérdés van, keressetek nyugodtan!

Szeretettel

Surányi Réka