Metamorf masszázs képzés

“A Lélek olyan tiszta, mint egy hattyú, melyből gyönyörű szivárványszínű dallamok fakadnak.” Surányi Réka

Ezeket a dallamokat a Metamorf masszázs lágy érintéseivel a felszínre tudjuk hozni.

A legnagyobb kincsünk az egészségünk – testi, lelki és szellemi egészségünk! Ez mindennek az alapja. Ha egészségesek vagyunk, bármire képesek vagyunk.

A metamorf masszázs gyógyító technikája finoman oldja a lelki blokkokat, traumákat. Könnyen elsajátítható és azonnal hasznosítható.

Fontos tudnod, hogy nem hagyományos masszázsról van szó, nem masszőr képzés történik. A főszerep a lágy finom érintésen van, mely a kézfejen, lábfejen és az arcon történik.
 

Mi is a metamorf masszázs hatása, menete, eredménye?

A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika. Ez a technika a gerinc reflex pontjait célozza meg. A gerinccsatornában futnak az idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, ill. a nyúltagyba szállítják. Itt található a vegetatív idegrendszer központja és a rejtélyes tudatalatti székhelye is.
 

“Ne az számítson, hogy mások mit mondanak! Higgy magadban, higgy a belső hangodban, higgy a testednek és gyógyulásod üzenetének! Itt az ideje, hogy elengedd a fájdalmakat!”

Földi életünk során különböző kellemetlen lelki hatások érnek bennünket, melyek elraktározódnak a tudat legmélyén. Ezek az élmények lehetnek traumák, sokkok, fájdalmak, szégyenérzetek, szeretetmegvonások, lelkiismeret-furdalások. Különösen a magzati és kisgyermekkorban ért traumák erőteljesek. Bár a gazdájuk már rég elfelejtette a történést, de a lélek emlékszik rájuk, teherként, sebként, lelki sérülésként terhelik, mérgezik a személyiséget, kifejtik kellemetlen hatásukat.

Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom a tudatalattiba kerül, és raktározódik el. Ezek a lelki blokkok, mint a folyón a gátak, akadályozzák az energiaáramlást, ami utána kihat a tudatra, a mindennapi életre, és akár testi problémákat is okozhat. Bizonyos területek energia hiányosak lesznek, betegségek alakulhatnak ki. Lelki szinten gátlásosak leszünk, félelmekkel, fóbiákkal, depresszióval küzdünk. Nem úgy működik az életünk, ahogy szeretnénk. Nem tudjuk megoldani az utunk során felmerülő problémákat. Megakadályoznak minket abban, hogy teljes, örömteli életet éljünk, mert a háttérből blokkolják az érzelmeinket, és a tudatunkat.

A metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel a lábon, kézen és a fejen a gerinc reflex pontjain keresztül stimulálja a gerincet és a keletkező energia-hullám kilöki ezeket a gátakat.

A módszer kíméletes, de nagyon hatékony. Bárkin alkalmazható, akár gyerekeken és időseken is.

Az, hogy milyen lesz az életem, mennyire leszek boldog és egészséges, csak rajtam múlik.

Az, ahogy most döntök, az amerre most lépek, befolyással lesz a holnapomra és az utána következő napokra, hetekre hónapokra… Most hozhatok egy tudatos döntést és választhatok másik irányt. Most tehetek azért, hogy a következő órában már jobban legyek. Csak rajtam áll! Bármikor dönthetek és tehetek az egészségemért, a boldogságomért!
 
Egy ilyen pozitív döntési lehetőség a metamorf masszázs. Lehetőséget biztosít arra, hogy szeretetteljes közegben történjen a gyógyulás és mindez finoman és lágyan menjen végbe.
 

A metamorf masszázs segít mind a három múlt-síkon feloldani a problémákat. Segít az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató-emlékek feloldásában, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkok oldásában. Segít eltüntetni a félelmeket, a gátlásokat, nyomasztó érzéseket. Nyitottabbá, oldottabbá tesz. Megnő az önbizalmunk, életkedvünk, és az életbe vetett hitünk. Rendbe jönnek a pszichoszomatikus tünetek, végtaggörcsök.

 
Kedvezően hat: a gyomorfekélyre, cukorbetegségre, allergiára, asztmára, migrénre, depresszióra, pánikbetegségre, körömrágásra, autoimmun betegségekre, vérnyomás problémákra, vese, máj epe, emésztési gondokra, ízületi problémákra, idegbecsípődésekre, csont-és fogproblémákra, hajhullásra, torok-és fülfájásra.
 

Mit tanulsz meg a képzés folyamán?

    • tenyér és talp csakra megnyitása, rajtuk keresztüli energia-áramoltatás
    • szívcsakra tisztítását
    • a három múlt-sík jelentőségét, hatásukat jelen életminőségünkben
    • a masszázs menetét, gyakorlati elsajátítását (mind páciensként mind gyógyítóként megtapasztalhatod a masszázs hatását)

A technika könnyen elsajátítható, viszont nagyon hatékony. Bárki használhatja a metamorf masszázs technikát családtagjaik, szeretteik, ismerőseik, barátaik körében.

KÖVETKEZŐ KÉPZÉSEK IDŐPONTJAI:

 

Helyszín: Győr
Időpont: 2017. október 21.
Képzés időtartama: 10:00 – 18:00
Képzésen való részvétel: 16.000.- forint
  
Helyszín: Győr
Időpont: 2017. október 22.
Képzés időtartama: 10:00 – 18:00
Képzésen való részvétel: 16.000.- forint
 
Helyszín: Budapest
Időpont: 2017. november 19.
Képzés időtartama: 10:00 – 18:00
Képzésen való részvétel: 12.000.- forint
 
Helyszín: Dánia – Koppenhága
Időpont: 2017. december 9.
Képzés időtartama: 10:00 – 18:00
Képzésen való részvétel: 18.000.- forint
 
A képzésre az alábbi Űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni:
(kérlek, az üzenet mezőbe írd be a képzés helyszínét, amelyikre jelentkezel, köszönöm)
 

2017 őszén ismét országos turnéra indulok.

Várom azon szervezők jelentkezését, akik szeretnének maguk is részt venni képzésen, és vállalják 8-10 fős csoport megszervezését, akik szintén szeretnék megtanulni a technikát!
A jelentkezéseket a suranyireka@gmail.com címre küld el.
 
2013 novemberétől több városban jártam, és tartottam Metamorf masszázs képzést.
 
A novemberi, pécsi képzés fantasztikusan sikerült, 16-an voltunk. Nagyon szépen dolgoztak, tisztelettel és szeretettel fordultak tanulás közben a “párjukhoz”. Dicséretet kapott mindenki a képzés után. Megérdemelték.

A 2013 – 2017  Metamorf masszázs képzés végzősei:

 
 
 
 
 
 
 

IMAG0107

SAMSUNG CAMERA PICTURES

FullSizeRender (2)

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

20160508_184037

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Fantasztikus volt veletek! Köszönöm! Szeretettel: Réka

 

Visszajelzések a Metamorf Masszázs képzésről:

Kedves Réka,

Nagyon szépen köszönjük, hogy velünk voltál és átadtad nekünk ezt a nagyon hasznos technikát, megosztottad velünk tapasztalataidat. Sok új dolgot tanultunk Tőled, és sok hétköznapi történésre ezután másképp tekintünk – gondolok itt azokra a példákra, melyeken keresztül szemléltetted, hogyan szerzi az egyén élete során a lelki sérüléseket. Egy kis odafigyeléssel, ha nem is sikerül teljesen elkerülni, biztos csökkenteni tudjuk a másoknak okozott sérelmeket, melyeket akaratlanul is elkövetünk. Külön kiemelném, hogy nagy meglepetésemre párom mennyire nyitott e technika és mindaz iránt, ami a képzésen elhangzott. Az előadásod hiteles és érdekfeszítő volt, a masszázs pedig nagy hatással volt rá. Biztosan folytatni fogjuk 🙂Köszönjük! A jövőben pedig, ahogy már említettem, szívesen látunk újra és vállaljuk a házigazda szerepét, ha helyszínre volna szükséged környékbelieknek, illetve jelentkezem, ha lesz pár érdeklődő. Köszi a csatolt zenéket is 🙂 Egy kérdésem/kérésem még lenne. Nincs esetleg hangfelvételed a meditációs szöveggel? Vagy volna rá lehetőség, hogy készíts egyet, amikor legközelebb valakinél alkalmazod? Annyira jó volt hallgatni a Te előadásodban, nagy segítség lenne, de persze csak ha nem túl nagy kérés. További szép hetet, Edit

——————————————————————————————————————

“Szia Réka! A képzésről kértél pár szót. 🙂 A nagy meleg ellenére folyamatosan fent tudtad tartani a figyelmünket. Feltettél jó pár gondolatébresztő kérdést, mellyel az ember elindulhat az önismeret mélyebb útjai felé. A kezelés elvégzésénél úgy éreztem, hogy csak rám figyelsz, az én mozdulatait nézed, pedig még 3-4 páros dolgozott mellettem. Az oldás hatását már az első nálad töltött alkalommal megtapasztaltam. Könnyebbnek, szabadabbnak éreztem magam a kezelés után. Mióta tanultam nálad, igyekszem minél több embernek megmutatni a masszázs jótékony hatásait (és nemcsak a családon belül). Eddig csupa pozitív visszajelzést kaptam. Köszönöm az élményt és a tudást, mellyel gazdagodtam általad.” A. Timi

——————————————————————————————————————-

“Nagyon szépen köszönöm, hogy ott lehettem és megtanítottál egy olyan gyógyítási formát, amit úgy érzem, hogy a kedvenceim közé sorolhatok!!!! Sok olyan infót hallottam, kaptam  Tőled, amit úgy érzek a legutolsó pillanatban kaptam megerősítésnek, és ezáltal már ebben a pár napban gyökeres változást hozott az életemben! Nagyon hálás vagyok Neked érte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!” Szöszi

——————————————————————————————————————-

“Kedves Réka!! Köszönöm az anyagokat!!! És köszönöm a képzést! Az ember mindig tart kicsit az egy napos képzésektől, de minden nagyon szuper volt. Biztonsággal tudjuk a technikákat és sok elméleti  tudást is kaptunk:-). A helyszín tökéletes. Tudom, oktatóként, hogy egy nap alatt nehéz a társaságot összerakni, kordában tartani, stb. , de számomra nagyon jó dinamikájú volt minden. Tetszett, ahogy finoman irányítottad az esetleges “magán” szálakat. Köszönöm, Így mindenkiremaradt idő. Hálásan köszönöm! Sok szeretettel üdvözöllek”, Sándor Szilvi

 ——————————————————————————————————————

“Kedves Réka! Köszönöm a hanganyagot, a meditációs szöveget és a jól sikerült képeket. Visszajelzésem a képzésről: Nagyon jó volt a képzés, rengeteg információt, tudást és figyelmet kaptam profi módon, amit érezhetően szívvel-lélekkel adtál. Tegnap kezeltem az egyik barátomat metamorf masszázzsal – aki spirituális tanító kvantumgyógyítás témában – és azt mondta, hogy üzeni a tanáromnak, hogy nagyszerűen átadta a technikát, teljesen el tudott lazulni és ez az egyik leghatékonyabb eszköz a gyógyulás felé. Ez a módszer érezhetően emeli a rezgésszámot, hatékonyabbá teszi a teremtőerőt, alaposan kitisztítja a tudatalattiban lévő lehúzó programokat. Az eredmény pihentető alvás, mivel megnyugszik az idegrendszer, vidámság, életerő, mosolygás mindenkire (bár ez utóbbinak lehet, hogy vannak veszélyei is :)) Gabival vasárnap csinálunk egy cserekezelést, már alig várom. Jelentkezünk majd a tapasztalatokkal. Köszönöm a profizmusod és a törődésed! Sok szeretettel ölellek”: Judit

 ——————————————————————————————————————

“Kedves Réka, nagyon köszönöm ezt a csodálatos Napot! Remek és Értékes embereket ismertem meg a képzés során.Kincsek vettek itt részt. A kezelés után közvetlenül, mikor mentem haza, nagyon nagy harmónia és nyugodtság volt bennem. Azóta is úgy érzem mintha terhek estek volna le a vállamról. Levegőhöz jutottam. A kártya amit húztam is erről szólt. Köszönök mindent! Remélem még találkozunk! A kezelésekkel kapcsolatos tapasztalataimat, folyamatosan megosztom majd mindenkivel:) A többiekkel pedig azon leszünk, hogy egymással is találkozzunk és kezeljük egymást:) Szép Napot és Nagy Ölelést!” W.Szilvi

 ——————————————————————————————————————

“Drága Réka Nagy öröm mindig, mikor az embert a szíve elvezeti a helyére, és olyan emberekkel találkozhat, olyantól tanulhat pl, mint Te 🙂 Köszönöm szépen ezt a gyorsan, kellemesen és nagyon hasznosan eltelt napot Neked. Én már azóta kezeltem Lilimet, holnap jön hozzám egy gyógyító, hogy kezeljem Őt is és meg is kívánja tanulni. Holnapután pedig további egy-két embert már tudok, aki szeretné. Sőt…nem is folytatom :-))) Köszönöm,. Hálásan Köszönöm Ölellek Réka 🙂 Szeretettel :-)”

——————————————————————————————————————-

“Kedves Réka! Nagyon köszönöm a szöveget és a zenét! Már alig várom, hogy használjam! 🙂 Éreztem, hogy ezen a tanfolyamon ott kell lennem! Nagy élmény volt! Különösen megtisztelve éreztem magam, hogy részese lehettem néhány társam belső utazásának. Nagyon meggyőző volt a technika hatása. Tényleg könnyű elsajátítani, bár nyilván még gyakorolni kell majd. Külön örülök annak, hogy megismertelek Téged! Jó volt a nap minden szempontból és ebben Neked nagyon nagy részed volt! Nagyon jó ilyen pozitív kisugárzású emberrel együtt lenni! Nagyon köszönök mindent!!!! Kérdezném, hogy minden esetben történik oldás, még akkor is, ha nincsenek látható jelei? pl: sóhajok, netán sírás, mozgás, ilyesmi..? Köszönöm! Szeretettel, ” Eszter

 ——————————————————————————————————————

“Nagy élmény volt számomra ott lenni és megtanulni a metamorf masszázst. Illetve végigülni a napot, hiszen nemcsak masszázst tanultunk hanem rengeteg új infót is kaptunk a tudástárunk kiegészítéséhez. Röviden elmondanám,hogy 400 km-t utaztam,hogy részt vehessek ezen a tanulási folyamaton és nagyon örülök,hogy megtettem mert sokat gazdagodtam általa. Számomra a metamorf masszázs szerelem első látásra, hiszen legelőször csak a név került elém, fogalmam nem volt mit takar. Viszont ott volt az érzés, hogy ez valami fantasztikus módszer és ezt meg kell tanulnom. A tanfolyam alá is támasztotta ezt a megérzésemet, hiszen egy csodálatos és könnyed módszert tanultam meg amit , bár nemrég végeztem el a tanfolyamot azóta is nagy szeretettel és élvezettel alkalmazok családtagokon, klienseken és bárkin aki nyitott rá. Megosztanám a saját tapasztalatomat is, velem bennem mi történt a masszázs után. Nemcsak a könnyedségét éreztem, hanem már a kezelés után megfogalmazódott bennem, hogy valami nagyon régről hordott női mintát sikerült most elengednem. Hazatérésem után arra is rájöttem,hogy mi volt az ami koldódott bennem és nem is akárhogyan: könnyedén, szépségesen anélkül, hogy ezért Én megdolgoztam volna. Annyit kellett tennem,hogy fogadjam a masszázst. Mióta hazajöttem alkalmazom másokon a metamorf masszázst és ilyenkor azt érzem,hogy egy gyengéd csodában van részem amely nemcsak a kezelt személynek hozza meg az áldásait hanem nekem is minden egyes alkalomkor, hiszen feltöltődöm, jól érzem magam minden egyes elvégzett kezelés után. Annyit még erről, hogy tudjuk azt, hogy soha nem kerülünk véletlenül sehova, a tanfolyam napja számomra egy újabb bizonyíték volt erre, nagyon tetszett az ami Rékából áradt, ahogyan átadta a tudását, tapasztalatát, ahogy mindent érthető példákon keresztül mutatott be, amiket mesélt. Rendszerezett, érthető, számomra nagyon élvezhető volt a tanfolyam.”
Ágnes , energiagyógyász, Kolozsvár
 
——————————————————————————————————————-

“Szia Réka, egy kis visszajelzés Neked!Először is köszönöm a tanítást, és ahogy mondtam neked már ott nagyon jó oktató vagy! Illetve nem is oktató hanem Mester. Világosan,érthetően, türelmesen oktattál minket, nagy hangsúlyt fektetve a gyakorlati tudásra! Igazán könnyedén lehet tőled tanulni. Még egyszer köszönöm, és remélem még találkozunk!Ölelés Neked!” Kriszta

 ——————————————————————————————————————

“A képzés nagyon szép élmény volt, jó volt tőled tanulni, örültem, hogy megismerkedhettem a többiekkel. A masszázst a családban azonnal alkalmaztam, és a férjem, aki igen bizalmatlan minden módszerrel szemben, azóta is penzumként írja elő, hogy csináljam neki. Teljesen rá van kattanva, könyörögni szokott. A fiamnak is nagyon tetszik, szegény lánykámra még nem került sor. Nagyon ajánlom mindenkinek ezt a szuper, egyszerű technikát megtanulni, hogy ezáltal közelebb jusson önmagához, vagy segítsen ebben másokat.” Vera
 
——————————————————————————————————————-

Benne van a lélek finomsága, a diszkrét segíteni akarás… Egyszerűen csodálatos: tanulni is és gyakorolni is. Réka meghitt hangulatot teremtve vezetett be bennünket a masszázs rejtelmeibe. Izgatottan vártam a képzés napját és felemelkedett érzéssel jöttem el. Általa több lettem, egy komoly lépcsőfokot jelentett az önmagam megismerésében is. Áldott képzési nap volt.” Edit

——————————————————————————————————————-

“Rékával és a metamorf masszázzsal idén január közepén ismerkedtem meg. Emlékszem a tanfolyam előtt azon agyaltam, hogy hogy lehet ilyen nehezen megjegyezhető nevet adni egy masszázsnak, valahogy sehogy nem jött össze bennem ez a két név…Azóta a 3. kezelésemen vagyok túl és én magam is gyógytornász-Bowen terapeutaként már a napi praxisomban és családtagjaimon alkalmazom. Családi tragédiám miatt sok fajta terápián vettem részt.Voltam kineziológusnál, lélekgyógyásznál én magam is járok bowenre, Végzem Majoros Melindánál a csakrakurzust és homeopátiás szereket is szedek. A legmegdöbbentőbb oldást a metamorfózis kezelés után tapasztaltam. Bár úgy is fogalmazhatnék, hogy felerősödtek a különböző terápiák hatásai illetve összeadódtak. A kezelés napján már megéreztem a nagy áttörést. Múltam fájdalmas lenyomatai égtek le rólam, mintha mázsákat tettem volna le a kezelés napján. 3 kezelés után pedig szinte átalakultam. Ha a Rékát már csak megpillantom mosolygok, könnyebb más emberekre és a világra is derűvel nyitni!Látom az élet célomat, a lehetőségekben a jövőt és a múltban az emléket, ami már inkább pozitív alapja a jövőképemnek mintsem pusztító visszahúzó árnya. Körvonalazódni látszik az az út amin keresztül visszatalálhatok elvesztett gyermekeim szívéhez. Most már értem, hogy miért metamorf nevet adták ennek a csodálatos és egyben végtelen egyszerű technikának.megpillanthatóvá válik általa, hogy kik is vagyunk valójában, mint ahogy csak akkor látjuk meg az igazi gyönyörűséges pillangót ha már előbújt a bábjából és levedlette a csodát eltakaró gúnyáját.Mindenkinek ajánlom szertettel, hogy megtanulja és alkalmazza praxisában illetve szerettein a metamorf masszázst!” Judit

——————————————————————————————————————-

“Kedves Réka! Szeretnék a Metamorf tanfolyamról visszajelzést adni, ahogy kérted. Nagyon tetszett, hogy mindent érthetően és részletesen elmagyaráztál, és mindezt kézhez kaptuk írásos formában is. Maga a technika tényleg nagyon egyszerű és könnyen megjegyezhető, mégis lelkileg és érzelmileg is mélyreható segítség. Annyit sajnálok, hogy nem két napos volt a képzés, mert szívesen töltöttem volna még egy napot Veletek és a gyakorlással 🙂 Sok szépet kívánok a tovàbbi munkádhoz!” Évi

——————————————————————————————————————-

Drága Réka Még egyszer köszönöm a szombati nap csodáját, eddig is tudtam, hogy semmi sem véletlen , a Metamorf Masszázs egy csoda technika, hogy könnyebbé tegyük az emberek minden napjait. Hálás vagyok a hangulatért, ami olyan bensőséges , családias, szeretet teljes volt. Egy csoda vagy, amilyen szeretettel avattál be minket a masszázs technikájába. Köszönöm. Ethana

——————————————————————————————————————-

“Kedves Réka! Köszönöm azt a csodálatos napot. Nagyon jól éreztem magam abban a barátságos, kedves, nyugodt légkörben amit teremtettél számunkra. Látszott hogy szívvel-lélekkel készültél, közben pedig szeretettel biztattál minket. Köszönöm a hanganyagot és a jegyzetet is. A metamorf masszázs teljesen elvarázsolt! Már az első tapasztalat után néhány órával olyan összefüggésekre jöttem rá, ami elősegíti hogy végre meggyógyulhassak egy régóta tartó betegségből. Köszönöm még egyszer hogy megtanítottál igazán odafigyelni magamra és másokra! Sok szeretettel: V. Ildi 

——————————————————————————————————————-

Köszönöm a türelmet,szeretetet,biztatàst….s még sorolhatnàm amit kaptam tőled.Köszönöm a tudàst amit àtadtàl… Köszönöm a szavakba öntött gondolatokat amik bizony célba értek nàlam. Olyan szeretettel tetted mind ezt hogy rögtön a sajàtoménak éreztem ezt a gyógyitàst. A csoport részére húzott ‘VIGASZ’kàrtya is helyére került bennem. Olyan könnyű eltévedni a spirituàlis utvesztőkben.S màr épp kezdetem feladni megannyi elvégzet’spiri’tanfolyam utàn,hogy lehet mégsem ez az én utam?!DE!Akkor jöttél Te meg a Metamorf tanfolyam:)Helyére került minden! Köszönöm!Helyemen vagyok!Az UTAMON!!! Mindenkinek ajànlom végtelen szeretettel.Akàr gyógyotani,-akàr gyógyulni akar!!!! Hàlàs szivvel szeretettel gondolok Ràd,köszönök Neked mindent! Madléna

– Clarissa Este
– Clarissa Este