Somrai Szilvia+36 30 476 2797

szilvidya@gmail.com

Jóga órarend

Himalájai jóga :

Csütörtök: 09:30 - 11:00

A jóga és a meditáció olyan számomra, mint a hazatérés. Gyerekkoromban intuitíven, 1992-től könyvek, majd 2001 óta tanárok vezetése alatt gyakoroltam (Vipassana meditáció, Jóga és Tao Yin – Miklós Ervin, Jantra jóga). Mára fontossá vált, hogy megvalósított tanítók útmutatásaikkal segítsék gyakorlásomat, és része legyek egy élő mester-láncnak, hagyománynak. Így köteleződtem el a Himalájai Jóga Tradíció mellett (2006-ban). Tanultam itthon és Indiában, nemzetközi jógatanári és jógaterapeuta végzettséggel rendelkezem. A jóga szemléletmódja és mindennapi gyakorlatai életem szerves részét képezik. Tornaként végezve élvezet a testem átmozgatása, kilazítása és megerősítése – a lényeg számomra mégis a belső folyamat; visszatérés valamiféle kiegyensúlyozott és nyugodt belső otthonba.

2003 óta tanítok csoportokat, és vezetek személyes foglalkozásokat. Eredeti végzettségem művészettörténész és esztétika szakos bölcsész. Dolgoztam kutatóintézetben és galériában, 2011 tavasza óta főfoglalkozásként, és nem kisebb szeretettel végzem a jógaoktatást. 2013 óta alternatív mozgás- és masszázsterapeuta, shiatsugyógyász és craniosacralis terapeutaként is segítem az embereket.

Képzettség:

  • 2011 Jógaterapeuta (60 órás), Yoga Alliance Certificate, Dr Indu-nál
  • 2010 Jóga és meditáció tanár diploma, Himalájai Jóga Tradíció
  • 2009 Indiai tanulmányút (2 hónap); Swami Rama Sadhaka Grama (Himalayan International Institute of Yoga Science & Philosophy), RishikeshAssociation of Himalayan Yoga Meditation Societies International, Teacher Training Program
  • 2005 Indiai tanulmányút (6 hónap); Dharani Performing Arts Trust, Cochin, Kerala
  • 2001-2003 Két éves intenzív képzés Miklós Ervin jógaoktatóval (Tan Kapuja Buddhista Főiskola, Jóga Tanszék, tanszékvezető)

Tapasztalat :

  • 2003 − Jógaoktató, egyéni és csoportos órák Budapesten és vidéken