Majoros Melinda

Majoros Melinda vagyok, női önismereti és életvezetési tanácsadó, Acces Bars kezelő, női jóga oktató, női egészségmegőrző tréner. Munkásságom fő iránya a női egészség helyreállítása és megőrzése, mind test, mind lélek, mind szellem szinten.

Az elmúlt 9 évben számtalan egyéni és csoportos tréninget tartottam, melynek fókuszában az önismeret, az életelakadások feloldása, és a rosszul rögzült gondolkodási minták felismerése és átírása állt.

Több, mint 13 három csoportot vezettem végig az általam megalkotott Csakrakurzuson, mely egy 7 hónapos, mélyen átalakító önismereti és spirituális utazás. Ez a kurzus elérhető már online formában is, mely hatalmas sikereknek örvend.

Vezettem női köröket, és a nőiség megélését és gyógyítását segítem a Szakrális Nő Útja képzésben. Emellett több meditációm is elérhető a nőiség és az ideális én témájában. A Bőség megélését akadályozó tényezőket a Tudatos Teremtő napokon oldottuk csoportmunkával, mely szintén elérhető – kibővítve – már online formában is.

Mi mindenben tudok segíteni?

– önismeret holisztikus módon

– élettervezés és életvezetés

– érzelmi és energetikai elakadások és azok feloldása

– párkapcsolati problémák és azok megoldása

– a helyes kommunikáció megtanulása és alkalmazása

– menstruációs problémák és azok megoldása

– intimitással kapcsolatos problémák és azok feloldása

– női mell egészsége

– női medence egészsége

– gyermekáldással kapcsolatos problémák

– örömteli és könnyed egészséges életmód kialakítása

Fizikai szinten segítek abban, hogy a nők bátran felfedezzék és megismerjék testüket és a bennük zajló folyamatokat összefüggéseket. Nagy hangsúlyt fektetek a medence és a medencében lévő szervek fizikai és energetikai egészségére. Medence alapi izmok helyre állítása és szinten tartása, helyes életmód a női egészségért, ciklusunk Szentségének visszaállítása és újbóli megélése, így visszanyerve női erőinket és az ősi tudást, melyet Nőként önmagunkban hordozunk.

Lelki szinten segítek újra felfedezni a női minőségeket, az érzelmekben rejlő erőt, az önkifejezés szabadságát és hatalmát. Segítek abban, hogy az önszeretet-önértékelés- önbecsülés hármassága visszakerüljön méltó helyére, melynek köszönhetően a Nő újra Királynővé tud válni.

Szellemi szinten pedig a gondolatok szabadságát és teremtő erejét adom vissza, mellyel a bennünk lévő tiszta Naperőt működtetjük.

A személyes találkozások és tanfolyamok mellett, számos online képzésem is van, melyeknek köszönhetően a világ bármely pontjáról könnyen lehet kapcsolódni hozzám, tanulni tőlem. Ehhez csak egy számítógépre és internetre van szükség. 

Honlapom címe: www.eletorom-onismeretnoknek.hu

Facebook oldalam: www.facebook.com/EletOromfanpage/

És egy gondolat a végére:

Amikor magabiztos vagyok, az azt jelenti, hogy – bármi történjék is – tudom, mire vagyok képes, mit tudok megvalósítani, és ettől senki sem tud eltántorítani. A női magabiztosságom pedig abból fakad, hogy TUDOM ki vagyok NŐKÉNT, ismerem a testem titkait, a lelkem szépségeit és a szellemem erőit.