Keresztes Ibolya+36 20 402 8183

bolya365@freemail.hu

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Szerda: 10:00 - 20:00

Masszázsaim


Tájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.

A tenger hulláma,ahogy megérinti a partot,úgy ringatja  az érintés finom vagy erőteljesebb hullámaival a testet és a lelket. Szeretettel ajánlom masszázsaimat!
 
A tánc, a ritmus, az érintés, az áramlás, ezek a minőségek kísérnek gyermekkorom óta az utamon. Egészségügyi pályát választva indultam el életem óceánján kis csónakommal.
 
Gyermekápolónőként megtapasztaltam mennyire fontos a jelenlét, a kapcsolódás minősége mindannyiunk számára. Éreztem,hogy ezt a jelenlétet a másik számára,akkor tudom leginkább adni,ha én jól érzem magam a testemben,a lelkemben.
 
Rátaláltam olyan mozgásformákra,amelyek által jobban tudok önmagammal kapcsolódni: Jóga, Taichi, szabad táncok, polinéz táncok. Ezek a finom áramlások új kaput nyitottak bennem és 12 éve a masszázsok csodálatos világában evezek. Gyógymasszőri képzésem után az alternatív masszázsok tágították ismereteimet az Emberről, az Egészről, az Egész-ségről.
 
 Vallom,hogy a Test, a Lélek és a Szellem hármassága egymást támogatva jut el az Egység élményhez,amit az egyén önmagában megtapasztalhat.
 
 Köszönöm  Tanítóimnak, Mestereimnek az átadott tudást és útmutatást!
 Baktai Ádám- Zen Shiatsu
 Witold Stanislaw Kucharczyk-Lomi Lomi Nui masszázs,  Kahi Loa
 
 Szommer Gabriella- Integrált Biodinamikus Kranioszakrális kezelés
 Horosz Réka- DION masszázs
 HOLISZ Stúdió- Természetgyógyász modul, Alternatív Masszázs- és Mozgásterapeuta képzés
 
 Szeretettel várlak masszázsaimon!
 
Masszázsaimról pár szóban:
 
Zen Shiatsu
Japán masszázstechnika, az akupunktúra, a jóga, a csontkovácsolás és a keleti testmasszázs elemeit, gyakorlatait és tudását ötvözi. Holisztikus szemléletű, a teljes embert kezeli fizikai és energetikai dimenziókban egyaránt.
Az óvatos és testre szabott kimozgatások által szabadabbá válik a mozgás.
 
Lomi Lomi Nui
A Hawaii szigetvilágból származik ez a masszázs. Az ott élő népek ősi tudását, bölcsességét, holisztikus rendszerét egyesíti. Az érintés, a zene, a táncmozdulatok kombinációja az emberben szunnyadó gyógyító energiák aktiválására ösztönöz. Az alkarok hosszú, folyamatos mozgása átjárja a masszírozott testet, ezáltal kioldja a feszültséget az izmokból, érintve a lélek és a szellem mélységeit is. Fizikai szinten a rituális táncok lépéseit használom és hozzákapcsolom az áramló masszázsmozdulatokat. Energetikai harmonizálás zárja a masszázst.

Kahi Loa

Ajánlott mindenkinek, aki nyitott a természetben lévő energiák megtapasztalására. Az őselemek a jelenlétükkel segítenek tisztulni, tisztítani, áramlásban lenni, feltölteni a testben és az aurában lévő energiákat.. A bőr felületén dolgozik, de mély hatása van. Elsődlegesen a lelki blokkokat oldja, ezáltal kihat a fizikai problémákra is.

Integrált Biodinamikus Kranioszakrális kezelés

A kezelés finom,gyengéd mozdulatokkal történik. Az Élet energiájának áramlását megfigyelve,egy csendes jelenléttel vagyok melletted. A kranioszakrális rendszerben lévő blokkok oldódnak a kezelés során.A biodinamikus cranio arra az elvre épül, hogy a test akkor egészséges, ha az “életet adó lélegzet” (az életenergia ), szabadon áramlik a testben.

DION masszázs

A Hawaii titkos Lomi Lomi az eredete ennek az öngyógyító folyamatokat támogató testmunkának. Lágy,nem manipulatív érintésekkel,mozdulatokkal támogatja meg a saját benső esszenciádat.