Kascsák Ármin+36 20 322 3219

kascsak.armin@gmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Hétfő: 08:00 - 20:00
Kedd: 08:00 - 20:00

Masszázsaim

Tájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.


SZÉP kártyát elfogadok

szep-kartyak
Bankkártyát elfogadok

Kascsák Ármin vagyok, 1991-ben születtem Budapesten.

Mindig szerettem emberekkel foglalkozni, ezért is döntöttem úgy, hogy érettségi képesítésem után

a gyógyítás szolgálatába állok.

Így sajátítottam el kiváló oktatóimtól a két éves masszőr képzésem során, a gyógyításhoz szükséges elméleti és gyakorlati tudásom alapjait. Külön köszönetet mondanék itt Dr. Szántai

Károly Orvos anatómia, és Lengyel Tamás gyógy-masszőr tanáromnak, akik munkájukkal segítettek, hogy a legjobbak lehessünk.

Keveseknek adatik meg, hogy azt csinálják, amit szeretnek, és hogy annyira szeressék azt, mint én. A masszázs számomra kikapcsolódás és feltöltődés, fontos számomra a vendégeim elégedettsége, hiszen közös a cél.

Az elmúlt évek során rengeteget fejlődtem, de tudom, hogy ez a folyamat sosem ér véget. Immár több mint öt év szakmai tapasztalattal várom szeretettel, a pihenni kikapcsolódni vágyókat.

Ha izomcsomóktól feszes a hátad szeretnél pihenni, feltöltődni, jelentkezz bátran, és foglalj időpontot!

Foglalj időpontot online:

https://booked4.us/idopontfoglalas/Calendar/Calendar/2

Várlak szeretettel!